I øvrigt:

* forstår jeg ikke, hvordan jeg kom igennem både 80’erne og 90’erne uden på noget tidspunkt at opdage, at Per Gessle fra Roxette og Alice Cooper er én og samme person.

* undgik jeg i går liiiige akurat at a) flå mit sidespejl af og b) ridse hele venstre side af min bil. Helt selvforskyldt. Jeg er ikke god i fremmede parkeringskældre. Men er det ikke også som om, de næsten håber, du kommer galt afsted med al den beton?

* undrer det mig, at piger i engelsktalende lande bliver døbt andet end Skylar.

* skal den produktansvarlige hos Pukka Te prygles med lakridsrødder, til han knækker, og kommer med en tilfredsstillende forklaring på, hvorfor der skal anis alle deres goddamn varianter.

* satte jeg forleden vækkeuret til 06.10, og tænkte: “Ej, fedt, i morgen kan vi sove længe!” Den reaktion har jeg det sådan her med:

* har jeg altid stået stejlt på, at søskende må lære at dele. Hahaha. Ha. Jeg er så naiv. Har i skrivende stund bestilt: 3 hoppebolde, 8 terninger og 1 vandpistol, så aaaaalle kan få det samme, og vi for fanden i helvede kan få noget ro. #LivetIGazastriben

* vil jeg gerne, i al fred og fordragelighed, slå et slag for, at man huske at fortælle sine bloggere, når man kan lide, hvad de laver. Sådan, helt generelt. Ikke at man skal vride hjernen for indsigtsfulde kommentarer til hvert eneste indlæg, vi skriver; et like er også rart at få. Jeg følger blogs på fb, som jeg ved har voldsomt mange læsere, og som er både afholdte og respekterede, og det kan næsten ikke passe, at der kun er 15, der liker, hvad de laver, og 3, der skriver en kommentar. For mig føles det lidt som at stå og råbe ud i et tomt lokale, når der ikke kommer nogen respons.

* har jeg lige læst den meget hypede “Naboparret” og jeg er ikke imponeret, men snarere lidt fornærmet på Kvinden i Togets vegne over, at de to altid bliver slået i hartkorn.

* skal vi på fredag holde Skt. Hans med 4 af vores naboer/genboer, og jeg må igen bide i bordkanten over, hvor optur det er, at vi fik det her hus.

* starter bemeldte arrangement kl. 16, består af en grill i en indkørsel og et bålfad, og man må gå hjem kl. 19. Kl. 19. Også kendt som tidspunktet, hvor din nuttede 2-årige mogwai forvandler sig til en fullblown Gremlin. Det er fuldstændig perfekt.

* har jeg nu officielt opgivet at forstå børnelogik. Frida har i flere måneder spist jordbær med største glæde og fornøjelse, og hvis man ikke når at bremse hende, kan hun sætte en bakke til livs. I forgårs fik hun så øje på et billede af et jordbær på en fryser i Bilka, og gik fuldstændigt fra snøvsen af rædsel. Et billede. Og ikke på den påtagede ‘det ville være fint, hvis du lige kunne bære mig’-måde. Mere på ‘Er det en hvidhaj, der kredser om mig, ja det er, få mig op, få mig op, FÅ MIG OP!!’-måden. Jeg giver op.

* er hun til gengæld fuld af serviceinfo, når det kommer til narrestreger. I morges kiggede hun på mig, åbnede døren, og oplyste informativt, at: “Frida stikker af. Løber hurtigt!” Og det gjorde hun så.

* er vi alle sammen stadig matte i sokkerne efter 48 timers fødselsdagsbonanza i weekenden, med alt for meget kage, 27 grader og en have, der i ét hug er blevet opgraderet med hhv. en kæmpe sandkasse og en kæmpe trampolin. Vi har det virkelig godt.

Published by

51 Replies to “I øvrigt:

 1. Jeg ææælsker de her indlæg! Det er fandme så hyggeligt, altså 😀 (og den kommentar skriver jeg helt af mig selv, og ikke på baggrund af ovenstående punkt) 😉 KH.

 2. Som i "Naboparret" er en meget bedre eller en meget dårligere bog? Jeg var nemlig langt fra imponeret over "Kvinden i toget", og har svært ved at forstå, at det også kræver en Hollywood-film at komme over den hype.

  1. Jeg synes, den var virkelig dårlig. Dårligt komponeret, dårligt sprog og alt, alt for forudsigelig på den voldsomt urealistiske måde.

 3. Så fint gaveoppakningsbillede! 🙂

  Er med dig hele vejen mht Pukka. Vi har det overvurderede anishelvede på mit arbejde , og jeg står på ugentlig basis og råber ud i tekøkkenet, hvem fanden i hele hule helvede man skal knalde her i butikken for at få en kop te, der IKKE smager af lakrids. Seriøst, 17.000 smagsvarianter, der allesammen smager af…det samme? Det er jo idioti!

  1. Ja, jeg vil også fremadrettet til at heppe på folk med flag, når de pakker mine gaver op:)

   Og hvis du finder den, man skal knalde, så tager jeg gerne en for holdet. STOP!

 4. Den der gif går bare lige i hjertet hver gang! Doctor Who har budt på mange sørgelige episoder, men få slår den der… <3

  Knus

  1. Når man følger bloggen på fb:)

   Faktisk gad jeg godt finde ud af, hvordan man kunne sætte den knap på på bloggen.. Det må jeg lige tjekke op på:)

 5. Er vild med dine indlæg! Og herre dårlig til at styre min telefon med én hånd med en baby i favnen 😉

 6. Åh tusind tak for det med Naboparret. Troede seriøst jeg var tosset, for 'alle' roser den og jeg synes, den var noget flad. Til gengæld elsker jeg 'kvinden i toget', som jo er absolut genial. Ligesom din blog, meget apropos ros til bloggere 😉
  Kh. Birgitte

  1. Tak for det, Birgitte:)

   Jeg var også ret vild med Kvinden i toget. Har du set filmen? For jeg har ikke, og jeg egentlig svært ved at forestille mig, at den helt fungerer på film?

   Faktisk (nu jeg har dig) vil jeg lige sige, at du har en stor del af æren for, at jeg er blevet meget mere opmærksom på at svare på kommentarer, for jeg kan huske, at du for et par år siden lagde en kommentar på et metaindlæg om blogging, hvori du pænt og sobert sagde, at det virkede lidt mærkeligt at invitere til dialog, for så ikke at svare, når man fik folk i tale. Det satte tingene i perspektiv, og jeg er glad for, at du skrev det:)

  2. Tak for ros til mig Linda. Det er dejligt at vide, at jeg har kunne inspirere 🙂
   Og nej, jeg har ikke set filmen. Jeg 'tør' ikke, for jeg var så glad for bogen at jeg uundværligt vil blive skuffet over filmen.

  3. Jeg har både læst bogen og se filmen. Synes faktisk filmen var god – ikke helt så god som bogen, men den skuffede mig i hvert fald ikke fælt, som den havde potentiale til. Men jeg synes nu også, at Emily Blunt spiller helt fænomenalt!

 7. Like/Synes godt om og hermed kommentar med info om, at jeg nyder at læse med herinde. Og jeg hverken liker eller følger nogen af de flere end hundrede blogs jeg læser med hos… mine venner og bekendte skal ikke kunne se hvad jeg liker og kommenterer på FB.. mærkeligt? Jeg ved det:)

  1. Tak for det:) Og man må gerne have sine små skævheder på de sociale medier. Jeg kom bare til at studse over det, fordi antallet af kommentarer her er faldet, efter jeg lavede en fb-side. Så begyndte jeg at lægge mærke til det hos de store blogs, og selv damer som Maren og Karoline, sidder somme tider og fedter med en håndfuld likes. Måske er de gjort af et andet og sejere materiale end mig, men jeg bliver sådan lidt selvbevidst (på den engelske måde) over det. Så tak for kommentaren:)

  2. Jeg synes, DU er Den Store Blog! 🙂
   Du er klart den, jeg helst vil læse med hos, allerhelst dine hverdagsbeskrivelser, men også når du tager fat i en eller anden relevant problematik, hvor man som læser får noget at tænke over.
   Og hvorfor mon jeg så ikke kommenterer så tit… Jeg tror, det er fordi, der er et eller andet, der driller, når jeg læser på mobilen. Jeg må lige prøve, så jeg kan huske, hvad det er.

 8. Åhhhh jeg kunne godt drømme om et helt indlæg om trampolinglæden! Hvor overraskede blev de? Har gået og glædet mig helt til at høre, hvor begejstrede, de blev, siden du skrev, at du var ved at eksplodere med nyheden hele tiden 😀

  1. De gik. A.M.O.K. Hold nu kæft, hvor blev de glade. Og de er overraskende bevidste om, at jeg har købt den til dem, så der sendes mange taksigelser i min retning, og jeg har nærmest ikke set dem, siden vi fik den op.

   Og det, jeg faktisk bliver mest rørt over er, at de helst vil hoppe sammen. Anton er henne ved barnevognen 16 gange i minuttet, hvis Frida sover (og kommer måske også *lidt* – ved et frygteligt uheld, selvfølgelig – til at puffe til den, så hun kan vågne, mens Frida står ved havelågen og kalder på ham, hvis han leger med andre, fordi han skal med hende op og hoppe. Det havde jeg ikke forventet, men det gør mig simpelthen så glad. Jeg glæder mig til sommeren og håber, den bliver lang <3

  2. Hvor er det sødt at læse! Forstår godt det glæder dig 🙂 Hvad skete der med, at trampolinen skulle være firkantet? Det blev jeg nemlig inspireret af ved udskiftning af vores.

  3. Det ville jeg helst have haft, men de viste sig desværre at være et par tusind dyrere end de runde. Da jeg så var heldig at finde en rund Berg brugt, og kunne spare 2000, tænkte jeg, at vi lever med det:)

  4. Ej hvor godt at de blev SÅ glade. Og at de fattede, at den ikke faldt ned fra himlen. I årevis har min søster og jeg konkurreret om, hvem der måtte overrække gaverne til vores (meget) yngre søskende, fordi de konsekvent troede, at gaven kun var fra den person, som overrakte den til dem. Og derfor var meget, meget vild med den person længe efter… Børn!

  1. Et meget relevant spørgsmål:) Vi har én, som nærmest har kultstatus, så en til hver, og to i hemmelig reserve, til når de tyrer originalerne væk?

 9. Like like like – jeg er vild med din blog! Og med den måde du skriver på. Jeg elskede indlægget om Fridas morgen 🙂

 10. Hvis du kan lide kvinden i toget, så er bogen kvinden i graven endnu bedre. Er skrevet af Julia Heaberlin

  Er enig i bogen naboparret i hvert fald inden danske oversættelse

  1. Uh!! Tak for anbefaling! Jeg er altid på jagt efter de bøger, der får tid og sted til at forsvinde. Jeg fik 2. bind af Dronningen af Tearling i sidste uge, og den er desværre spist nu, og jeg kan simpelthen ikke vente på, at 3'eren bliver oversat, så nu har jeg bestilt den på amazon.uk.

   Tak for heads up.

   Kh

   Linda

 11. I øvrigt er dine "i øvrigt-indlæg" så gode. Hyggelige og sjove.
  Jeg har aldrig fået mig en Facebook-profil, og har så udelukket mig selv fra en hel del, bl.a. at give din side nogle likes, men på den anden side, er der vist en del jeg ikke er ked af, at have afskåret mig selv fra, så hermed får du en lidt anden form for "like", mindst lige så velment, og i hvert fald dybfølt.
  Jeg går ofte og glæder mig til, hvornår der mon er nyt fra Esbjerg = dig og din lille familie.
  Men, IG er jeg da på, og der følger jeg med, og sender ofte et hjerte, for der er jo fanget helt den samme stemning som her – det er jo Jer 🙂
  Du er fin til at fortælle og udtrykke noget af det samme på to forskellige måder, på to forskellige medier, så jeg hygger mig gevaldigt med det.

  1. Tak for en dejlig konkret kommentar. En del af grunden til, at jeg efterlyser lidt feed back er, at efter bloggen er kommet på fb, så er antallet af kommentarer faldet betydeligt. Men jeg kan jo stadig se, at folk læser med, og det er meget nemmere at forme bloggen, så den både er sjov at skrive, og sjov at læse, hvis jeg har en fornemmelse af, hvad folk bliver ramt af.

   Men som nævnt i indlægget kan jeg se, at det faktisk er en generel tendens; måske fordi man, når man klikker på et link på fb, bliver ledt væk fra fb, og derfor ikke lige tænker over at like (hvis man vel at mærke har lyst) når man er færdig med at læse? Jeg ved det ikke.

   Under alle omstændigheder: Tak for din kommentar:)

   Kh

   Linda

 12. Du er ubestridt på top fem over mine yndlings-bloggere! Jeg liker slet ikke lige så meget som jeg er fan ? – beklager!
  Dit indlæg om, hvad livet har lært dig, har jeg været tilbage og læse flere gange. Jeg griner hver gang! Det er nogenlunde det samme som livet har lært mig ? – og den måde du kan skrive det på, med humor, selvironi og sarkasme og stadig med så meget substans. Det er godt gået. Du kører ikke bare på overfladen med dine indlæg, men beskriver livet, når det både gør godt og gør nas.
  Keep it comming!?

  1. Det var en dejlig kommentar på en regnvåd torsdag, og jeg elsker, at du er så konkret. På den måde er det meget nemmere for mig at finde ud af, hvad jeg skal skrue op for, og hvad jeg ikke behøver at bruge så meget tid på.

   Tak for input.

   Kh

   Linda

 13. Nå, men så vil jeg da sige (stærkt motiveret af din opfordring, men det gør det ikke mindre sandt) at jeg har fulgt din blog i hvad der (i hvert fald i blogland) føles som en menneskealder- dvs. fra før Anton i hvert fald – og jeg er her stadig.. Så kæmpe cadeau til dig! 😀

  1. Tak for det, Thea <3

   Som jeg har skrevet til én lidt længere oppe, så er en del af grunden til, at jeg efterlyser lidt feed back, at efter bloggen er kommet på fb, så er antallet af kommentarer faldet betydeligt. Men jeg kan jo stadig se, at folk læser med, og det er meget nemmere at forme bloggen, så den både er sjov at skrive, og sjov at læse, hvis jeg har en fornemmelse af, hvad folk bliver ramt af.

   Men som nævnt i indlægget kan jeg se, at det er en generel tendens; måske fordi man, når man klikker på et link på fb, bliver ledt væk fra fb, og derfor ikke lige tænker over at like (hvis man vel at mærke har lyst) når man er færdig med at læse? Jeg ved det ikke.

   Men tak for dine fine ord – de gør mig glad:)

   Kh

   Linda

 14. Ligesom Thea har jeg også fulgt dig længe, fra Anton var helt spæd, og jeg elsker dine skriv, du er ret skarp, det er fedt 🙂 Bliv endelig ved og du taler ikke for døve øre, jeg kommenterer bare ikke så meget <3

  1. Det synes jeg er virkelig godt hængt på!

   Tak for vedholdenhed, og tak fordi du skriver det til mig. Det *gør* en forskel for mig <3

   Kh

   Linda

 15. Elsker, elsker, elsker din blog, men er herredårlig til at tage mig sammen til at kommentere. Skyder totalt skylden på Bloglovin, som er god til at holde styr på alle de blogs jeg følger, men til gengæld betyder, at jeg generelt først opdager interessante diskussioner dagen efter alle har talt færdig…

  1. Elsker, elsker, elsker din kommentar – tak!:)

   Som skrevet til et par stykker lidt længere oppe, så er en del af grunden til, at jeg efterlyser lidt feed back, at efter bloggen er kommet på fb, så er antallet af kommentarer faldet betydeligt. Men jeg kan jo stadig se, at folk læser med, og det er meget nemmere at forme bloggen, så den både er sjov at skrive, og sjov at læse, hvis jeg har en fornemmelse af, hvad folk bliver ramt af.

   Men som nævnt i indlægget kan jeg se, at det er en generel tendens; måske fordi man, når man klikker på et link på fb, bliver ledt væk fra fb, og derfor ikke lige tænker over at like (hvis man vel at mærke har lyst) når man er færdig med at læse? Jeg ved det ikke.

   Men uanset hvor du læser med fra, så tak fordi du idag hoppede ind forbi og pippede:)

   Kh

   Linda

 16. Watch out med de hoppeboldte der, hvis dine unger ikké er fan af at lytte efter. Og får at vide i 1994: "Du må IKKE hoppe på den herinde, for der er et glasbord, Anne – du kan slå hul i hovedet"
  … for måske gør de det alligevel. Og så har de et ar i hovedbunden, selv 22 år efter B-)

  – A

  1. Det er en god og brugbar advarsel. Indtil videre har jeg mest været bekymret for mit nips – hvilket set i bakspejlet måske ikke sige *så * meget godt om mig…:-/

  1. Jeg har en grum fornemmelse af, at hun allerede nu er ved at teste, hvordan hun bedst snørrer mig, så tør slet ikke at tænke på, hvor nervepirrende det bliver, når hun er 100% selvhjulpen:-o

 17. Hvorfor er der ingen der reagerer på din Roxette-påstand?! Er det en intern joke, jeg bare ikke forstår? Er det fordi du synes de ligner hinanden?
  Men fun fact (fordi jeg jo nu var nødt til at google amok): Hvis man skriver '"per gessle" "alice cooper"' i søgefeltet, så ligger dit indlæg nummer to! 😀

  1. Jeg er lige præcis konkurrencemenneske nok til at tænke: "Hvorfor fanden ligger det ikke som nummer ét?":)

   Seriøst: Er jeg den eneste, der kan høre, hvor HELT UTROLIG meget, de lyder som hinanden?? Prøv at nynne "How do you do" og "Poison" lige efter hinanden – og giv lige en udate, ikke?

  2. Men.. Altså, jo, hvis jeg nynner dem så kan jeg godt høre ligheden, men så er der da MANGE sange der kan ryge i samme pulje (ikke mindst i dag – jeg kan næsten ikke høre forskel på Kidd, Danes Braun og Gulddreng længere)..!
   Men nu tog jeg jahatten på og testede på YouTube – der må jeg dog melde at Per Gessle lyder MEGET poleret ift Alice Cooper som er meget hæs og næsten, NÆSTEN, ved at growle ind i mellem ��
   Sorry..

   Og altså, når nu du bliver Google-slået af et site som COON.com, så synes jeg altså det er okay! ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.