I øvrigt:

* har jeg de sidste par uger siddet så meget i kø på motorvejen (ja, 4,5 times kø fra Fredericia. Jeg taler – også – til dig), at jeg er begyndt at nynne “Hello darkness my old friend” hver gang jeg nærmer mig afkørslen.

* læser Anton og jeg “Historien om den kæmpestore pære” for tiden. Vi har nu læst den så mange gange, at Anton er begyndt at “læse” den for mig. En af hovedpersonerne hedder ‘Professor Glykose” og Anton omtaler ham konsekvent som ‘Professor Psykose’. Jeg kan bedst lide Antons version.

* går det – apropos – meget fremad med Antons sprog, og jeg forsøger at fylde nye ord på, når jeg kan se mit snit til det. Jeg noterer mig, at det er nemmest at lære ord med ‘k’ og ‘y’, som kan råbes, når man angriber, f.eks. “KONKYLIE!!!” eller “KAMPYR” (‘Vampyr’, Red.)

* bliver vi nødt til at tage op, at nogle mennesker piller et æg og spiser det, bare lige sådan *haps*. HVORDAN kan deres skelet ikke afstøde sig selv, når de kommer til at tygge på de der stykker mikroskal, man kun kan fjerne, når man SKYLLER ÆGGET SOM GUD ALTID HAR HAFT TIL HENSIGT AT VI SKULLE GØRE!?

* har det som udgangspunkt den modsatte effekt på mig, når folk starter et opslag på facebook med “DEL DEL DEL!” #nejnejnej

* skal nødhjælpsorganisationer stoppe med at bruge telefonnumre, de får, når man donerer via mobile pay, til at ringe op og forsøge at skabe mersalg. I ødelægger det for jer selv, folkens.

* skulle jeg forleden have fat i Patientklagenævnet, og kom ved en fejl til at kalde det Præsidentklagenævnet. Det burde virkelig være en ting.

* skal vi lige have hugget om, hvem der ringer til iTunes og truer dem, til de lægger Stevie Nicks genindspilning af nummeret “Gypsy” (som bruges til den nye Netflix-serie af samme navn) til salg. (GOD! Både serien og sangen)

* kom jeg forleden til at spekulere på, hvad de mon i historieklasserne om 2000 år vil betragte som virkelig klamt og uhygiejnisk, når de læser om starten af dette årtusind?

* har Anton opdaget Just Dance, og vi kan hermed konstatere, at nogen her i familien er så højre/venstre blinde, at det tangerer et handikap. (Jeg forestiller mig, at det hænger sammen med, at denne ‘nogen’ i omkring 15 år har undervist andre mennesker i at bevæge sig, og dermed selv har flyttet venstre ben, når hun har bedt dem flytte højre #CollateralDamage)

* har jeg fået udleveret det helt forkerte temperament til at handle på DBA og Tradono. Fucking SVAR, når jeg byder på din plæneklipper!

* tænker jeg på, om andre mennesker også har ting som “tjek ændring af fradrag” stående på deres to-do i ugevis, før de endelig tager sig sammen og logger på Skat? Og om de også synes, at de har fortjent for 400 kroner blandet slik, en uges ferie og fri bar, når de endelig har gjort det (- og det tog 30 sekunder)?

* har min bedstefar inviteret til kaffe, og jeg ved godt, at det var en slåfejl, men jeg elsker stadig, at han slutter med et meget street “Sees!”

Published by

20 Replies to “I øvrigt:

  1. Ikke engang løgn. Jeg har engang som tolk skulle tolke et opkald til en supportlinje, hvor vi var nummer 78 i køen. Jeg tror, det ville virke som et nemt og overskueligt sted at stå, sammenholdt med et eventuelt Præsidentklagenævn.

 1. Jeg er imponeret over din bedstefar sender en sms 😉 altså min morfar sms'ede også (endda før min mor), men det krævede intensiv oplæring og meget tålmodighed fra min kusines hånd at få projektet i hus.
  'Pæren' er en af de bedre. Kan også anbefale 'Da lille Madsens hus blæste væk' 🙂
  God sommer. Kh. Birgitte

  1. Vi elsker lille Madsen, primært pga BENBRÆKKERBJERGET, som kun kan læses i råb, og derfor gør bogen til lidt af en pædagogisk udfordring at bruge som godnatlæsning:-D

   Min bedstefar er helt fremme på det elektriske beat. Han havde også netbank, som en af de første, og betjener Skype som en pro. Jeg håber, jeg er lige så cool som ham, når jeg bliver gammel.

   Rigtig god sommer til dig og dine også:)

   Kh

   Linda

  1. Jamen, sgu da lidt, ikke?

   Jeg bliver så kontrær. Nok mest fordi det altid er dem, der håber at starte en shitstorm, der gør det, og så bliver det simpelthen for kalkuleret til mig. En historie, som fortjener at blive fortalt, skal nok finde en måde at vandre på, uden at man behøver presse den ned i halsen på folk med magt.

   Kh

   Linda

 2. JA! Til SKAT. Det stod på min liste i måneder, og ja så tog det et par minutter (havde trods alt købt et hus). Jeg undrede mig virkelig meget over, det var så svært at tage sig sammen til, især fordi jeg normalt er pænt handlekraftig, men det er rart at vide, jeg ikke er alene?

  1. Det er fuldstændig det samme her! Jeg er så hands-on med nærmest alt, at det virkelig undrer mig, at jeg får lyst til at lægge mig i fosterstilling, til nogen andre tager sig af det, når det kommer til Skat.

   Måske vi skulle splejse til en revisor?

  1. Det er måske lige langt nok at tage efter den, men tusind tak for buddet:-D

   Jeg bor lige overfor en mark, og jeg skal ikke være den, der peger fingre, og påstår, at deres gødning ikke er naturlig og biodynamisk osv. Jeg konstaterer bare, at min plæne gror med mistænkelig hast. Så når nogen sætter den plæneklipper, jeg gerne vil have til salg, og ikke svarer i 2 dage, så når mit græs nærmest at vokse 20 cm i mellemtiden:-/

 3. Min far yndede en overgang mens han stadig levede at skrive 'Knuz far' når han sms'ede. Ved virkelig ikke hvor han havde det fra. Men så sagde jeg, at hvis han fortsatte med det, så ville jeg aldrig se ham mere, og det var en ret effektiv kur.
  Men 'Sees' er da mega-cool! ❤️

  1. Min far sagde engang, i et virkelig høfligt tonefald "Tak for ingenting" til en dame i det offentlige, fordi hun ikke kunne hjælpe ham.

   Da jeg var færdig med at stirre himmelfalden på ham, tog vi os lige en snak om høflighedsfraser.

 4. Jeg har det på PRÆCIS samme måde med Skat. Og netbank. Og forsikringer. Især forsikringer. Jeg bliver decideret vred over at bruge tid på det, til moderat frustration for min mand.

  Skal have fat i Den Kæmpestore Pære, jeg elsker Strid og det gør mine drenge heldigvis også!

  1. Ååååååh forsikringer! Don't mention the war:-(

   Jeg tror, det er noget med, at alle detaljer potentielt kan være livsødelæggende, hvis man overser dem? Og så bliver man så træt på forhånd, at man ikke engang kan overskue at tage den første linje?

   Strid er så fantastisk. Hvis ikke du har Da lille Madsens hus blæste væk, kan jeg virkelig også anbefale den. Tilpas i længden til godnatbog, og med et bjerg, der hedder BENBRÆKKERBJERGET, og det har jeg endnu ikke mødt nogen drenge, der kan stå for.

 5. Det klagenævn skal klart oprettes… der job til et par 1000 mennesker……

  Hmm ja svar når man byder…. og byd logisk havde noget oppe til 150, så byder en 20… nej…. og når der står ring for hurtig kontakt, så ring evt send sms… men skriv ikke på dba og forvent svar 2 SEK efter…

  Og absolut nødhjælps orginasation som presser sig på, jamen gave du 20 kr så kan du også liiiiige give 2000 kr…. eller endnu være deres "gadesælger"… en fra amnisty greb mig i armen og bøjede sig ind over mig mens han snakkede om overgreb på kvinder… øh ja, lige nu panik er jeg pænt meget og får blåmærker….

  1. Ja, der er virkelig potentiale for at få sat nogle folk i arbejde:)

   Måske vi kunne slå to fluer med ét smæk, og sætte facerne til at passe telefoner?

   Kh

   Linda

 6. Skylning af æg! Den der slags der sætter en skål kogte æg på bordet sammen med en pilleskål, burde få frataget retten til brug af minutur på livstid. Der burde som minimum følge en skylleskål med også. Hmpr.

  1. De. Skal. Skylles. Eller spises med en ske fra et æggebæger. Det er de eneste to muligheder, når vi taler om æg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.