Vind: Bridget Jones – Vild med ham.

Update:

Så er der trukket lod. De to heldige vindere blev hhv. Hugos mor (den nye bog) og Anne Jeppesen (mit aflagte eksemplar). Tillykke til jer. Hvis I sender mig jeres navne og adresser på blogsbjerg@gmail.com, så smider jeg bøgerne i kuverter og skiber dem afsted.

 
 


For noget tid siden lovede jeg at lave 2 give-aways i anledning af julen. Dette er den anden og sidste af slagsen:

Jeg kan overhovedet ikke taget få hul på det her indlæg. Jeg
er startet 17 gange, og har hver gang slettet, hvad jeg har skrevet, fordi jeg
ikke ved, hvordan jeg skal gribe det an.

Det her er et give-away indlæg, som oven i købet indeholder
2 muligheder for at vinde bogen ‘Bridget Jones – Vild med ham’, og i give-away indlæg skal
læserne jo for fanden helst være interesseret i at vinde det, der er på højkant.

Men da jeg sagde ja til at udlodde bogen, lovede jeg også at lave en anmeldelse
af den…

Og jeg er ikke sådan rigtigt lyve-typen.

Så. For at være helt ærlig: Jeg ikke bryder mig ret meget om
den. (Meget undskyld, søde redaktionspiger, der har sendt den.) Ikke fordi
Helen Fielding har slået Mark Darcy ihjel, hvilket, så vidt jeg kan læse,
nærmest har indbragt hende dødstrusler i hjemlandet, men fordi jeg simpelthen
synes, at den er for dum.

Det bliver alt, alt for karikeret til mig, når ALting HELE
tiden går galt, fordi hovedpersonen opfører sig, som om hun er født uden hjerne
og social begavelse, og jeg allerede 7 sider i forvejen kan forudsige, hvilke
pinligheder, Bridgets adfærd nu vil medføre.

Jeg læste et interview i Politiken med Helen Fielding, hvor
hun fortæller om bogen, og jeg tror, at det er rigtig nok, at mange af de stupide
fadæser Bridget laver, er hentet hos både forfatteren selv, og i hendes
omgangskreds, men jeg savner virkelig, at der er noget normalt, velfungerende
liv i mellem skiverne af kaos, så det ikke bare er facepalm på facepalm på
facepalm. Og selvom det er en lille ting, så irriterer det mig temmelig meget,
at til trods for, at Bridget bliver gjort spejlblank i forhold til sit arbejde
– når hun overhovedet begiver sig af med det, i pauserne mellem tøjindkøb,
toyboys og Twitterupdates – så er der stadig råd til at bo i et stort hus og
have tjenestepige på fuld tid. Jeg er med på, at bogen skal tjene som
underholdning, og ikke som økonomisk dokumentation for et gennemsnitligt,
engelsk liv, men når man vælger dagbogsformen og en handling, der skal
forestille en normal hverdag for en alenemor, så skærer den slags mig bare i
øjnene.

MEN. Husk nu, at jeg er sådan et surt gammel røvhul, der
hader Live fra Bremen og Klovne, der falder ned i lagkager, så jeg synes, at du
skal smide et lod i puljen, læse bogen og danne dig din egen mening. Vi behøver
jo heldigvis ikke at være enige med hinanden om alt, og måske elsker du den.

Jeg trækker lod om både det helt nye, dugfriske eksmeplar, og min egen udgave fredag d. 13. kl. 13. (uuuuuh!)

Sæt i gang.

Published by

53 Replies to “Vind: Bridget Jones – Vild med ham.

 1. Elsker at du er ærlig i din anmeldelse af bogen 🙂 Det er vel også det der er hele ideen med en anmeldelse.
  Selvom du ikke er så vildt med bogen vil jeg dog meget gerne smide et lod i puljen 🙂

 2. Jeg esker at hade chick-lit, så jeg smider også gerne et lod i puljen. Og lover at komme med min egen, helt ærlige, mening, når jeg har læst den 🙂

 3. Har hun slået Mr. Darcy ihjel?

  Jeg hader også bremen og klovne. Faktisk også bøger som er helt urealististe mht arbejde, hjem og den slags.
  Men min søster elsker det, og hun skal da ha et lod i den her pulje.

 4. Jeg har det lige som dig mht at læse om mennesker der gerne vil fremstå endnu mere pinlige/dumme end de egentlig er! Men… smider alligevel et lod i puljen, da jeg mangler lidt let juleferie læsning.

  Hugos mor.

  PS. Troede kun det var mig der ikke ku se noget sjovt i Live fra Bremen.

 5. Da jeg så den første bridget jones film blev jeg så skuffet for synes hun var gjort alt for kikset i forhold til det billede jeg havde. Men når man så har set den og på randen af sund fornuft noget gange (læs mange) så bliver man jo omvendt til denne kiksede bridget.

  Så bog nr. 3 skal jeg også ha' læst selvom jeg blev rigtig trist over at darcy er død… det er jo nok fordi man håber på det bedste nu hun havde været SÅ frygtelig meget igennem.

  Så jeg glæder mig til fredag d. 13 kl. 13… og håber på at jeg er heldig…

  Mange hilsner
  Mette

 6. Jeg tør godt smide et lod i puljen – FORDI… jeg er sådan én der har læse de første to bøger mange mange gange, og absolut alt andet også der fandtes af chicklit og dagbogs-bøger dengang i slut90erne og 00érne da det var vildt populært. Så min samling skal være fuldendt, og det bliver den kun med denne her bog. Og så også fordi jeg på 8. måned har ammehjerne og gerne skal læse noget nemt.

  KH Maria

 7. Ok – jeg tror sku nok også, at jeg vil synes det er en irriterende bog. Men er alligevel nød til at læse den for at være sikker…

 8. Jeg smider et lod – og tænker lige : har hun ikke råd til tjenestepige mm fordi Darcy var en advokat der havde r…. fuld af penge?.. (Ikke for at være træls eller "klog" (trust me!) men fordi jeg måske har læst bøgerne liiige lovlig mange gange og når så tanken strejfer mig så SKAL den ud)..

 9. Jeg vil rigtig gerne prøve at danne min egen mening om den kære Bridget (som jeg nok er ca 50 % identisk med) – der er i hvert fald ret meget facepalm i mit liv til tider. 🙂

 10. Åh, lyder til at mine bange anelser om bogen bliver indfriet, men vil nu godt have det bekræftet ved læsning. God jul til dig og Anton. De bedste hilsner fra Ulla (ug9@hotmail.com)

 11. Ajj ja jeg havde det godt på fornemmelen, meeen jeg kunne nu godt tænke mig selv at læse den. For som du siger, så er vi alle forskellige og heldigvis for det. Ellers ville det da blive noget kedeligt. God jul til dig og Anton

 12. Ærlighed kommer man længst med.
  Jeg vil nu alligevel gerne læse den nye Bridget – jeg er for tiden allermest til slå hjernen fra og læs bøger, så der er denne vist perfekt.

 13. Den 3. februar skal jeg opereres i min fod og står over for 6-8 ugers sygemelding og skal være sengeliggende i mange dage… Og da jeg elskede de første bøger (og filmene), samt i øvrigt sluger alt chick lit råt, og ikke mindst i dag har afsluttet min efteruddannelse, så trænger jeg i høj grad til at læse noget der er IKKE-fagligt… Derfor vil jeg elske, hvis det er mig der vinder.. så har jeg noget at læse efter operationen, hvor jeg kan koble hjernen fra imens….

 14. Så skidt, jeg tar' chancen 😉 det er lidt ligesom hvis nogen siger, at syltetøj med ristede løg smager dårligt, så skal man liiiiige prøve…..bare for at se om de havde ret.

 15. Jeg jo synes jo Bridget er hylende morsom – og selvom det ikke er litteratur på højt plan vil jeg enormt gerne vinde den.

  :o) Mette

 16. Jeg har ligesom alle andre læst de forgående og er derfor nysgerrig efter at se hvordan det hele ender for den kære Bridget. Nu er jeg jo også en kæmpe Mr. Darcy fan, så skal lige lære at tilgive Fielding for bare at nakke ham i den sidste bog, men min nysgerrighed er vakt – lunken anmeldelse eller ej!

 17. Uanset plat chicklit… Jeg har alle dage været fan af bridget – og andre kvinder i mormortrusser:)

 18. Det er altid godt med gode ærlige anmeldelser 🙂 Og anmeldelser er jo "bare" meninger og meninger er vel altid lidt subjektive… Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at læse den 🙂

 19. Er helt tosset med din anmeldelse af bogen.
  Glæder mig til, at se om du får ret 😉
  Krydser finger og håber på en lille ekstra julegave.

  -Anette

 20. Haha, elsker din anmeldelse. Jeg er heldigvis typen der elsker Bridget Jones, så jeg smider helt sikkert et lod i puljen 😉 Og krydser fingre for i morgen. Hvor jeg i øvrigt også skal til eksamen. Yikes :p

 21. Jeeg vil da gerne vinde bogen – også med baggrund af din anmeldelse! Nå bliver jeg jo nyskerrig for å se om den virkelig er SÅ dårlig;o

 22. Jeg har været meget i tvivl om jeg ville gide at læse den. Men hvis jeg nu kunne vinde den, ville jeg være fri for at købe den 🙂 så jeg vil vældigt gerne deltage

 23. Jeg læste i et helt andet liv uden mand og børn for 15 års tid siden de to første bøger og fandt dem særdeles underholdende. Så jeg er da nødt til at læse den tredje for at komme frem til om jeg er faldet af på den, eller om jeg var ung og naiv 😉

 24. Jeg har ikke læst de andre bøger, men kun set filmene. Jeg er dog blevet helt begejstret for at læse og har genfundet læselysten igen, efter fire års studie-pligt læsning 🙂 030786(a)gmail.com

 25. Hvad skulle vi helt ærligt også med en sukkersød anmeldelse, når sandheden er en anden?

  Og fedt, at du selv understreger, at man skal drage egne konklusioner – vi er jo alle forskellige. 🙂

  Jeg vil rigtigt gerne danne min vurdering og skal gerne gøre dig af med dit eksemplar, så du ikke skal døje med den mere 😉

 26. Jeg vil gerne vinde sådan én. Muligvis får jeg samme følelse som du har (det lyder det faktisk til). MEN, jeg har et lille håb om alligevel at kunne komme til at grine lidt. 🙂

 27. Har efterhånden læst et par lignende anmeldelser (og tak for ærligheden) Derfor kan jeg alligevel ikke slippe mit ønske om at læse bogen 😉

  Så har du et eksemplar i overskud, sender du bare 😉

  Julehilsner, Anne – annehvelplund@yahoo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *