Miss Tørklæde 2009

Mit liv er fuldendt. Jeg behøver aldrig mere gå på arbejde. Mænd som race har mistet deres betydning. Jeg er hævet over begrebet penge. Intet ondt kan længere ramme mig, og mine mundvige vil fra nu af udelukkende vende opad. Alt sammen på grund af Det Fabelagtige Tørklæde.

Pyt med at det kostede, hvad jeg i Rusland kunne have fået for barn nummer 2. Pyt med, at jeg er nødt til at tage det af, hver gang jeg tolker, fordi de døve ville få kvalme af svimmelhed, hvis de skulle aflæse hænder på den baggrund.

Jeg elsker det!!

Og det var jo faktisk ikke dyrt, når man tænker på at jeg har købt løsningen på flere problemer:

1) Hvis jeg endelig beslutter mig for at tage til Saudi Arabien og lede efter Baggers begravede skat, kan jeg snildt bruge det som burka.

2) Skulle jeg uforvarende støde ind i en kæmpe opvask, har jeg nu altid et viskestykke på mig.

3) I tilfælde af at Tysken kommer og driver os på flugt, er jeg den lykkelige indehaver af et potentielt 4-mands telt.

4) Får jeg brug for akut skjul (hvilket med min kæft ikke er utænkeligt) smider jeg mig bare ned på alle fire og draperer det over mig som dug.

Hvor ville mit liv have været lettere, hvis jeg bare i en tidligere alder havde indset, at svaret på alting var et tørklæde fra Modström!


(For god ordens skyld: Det er ikke mig – men det ligner. Jeg er bare lidt lysere på håret. Og blegere, Og 10 år ældre. Mindst. Og 100 kg bredere over røven. Mindst. Men ellers: Same same.)

Published by

6 Replies to “Miss Tørklæde 2009

  1. Næææææ! Det er labert..
    Må man låne det, hvis man skulle få brug for en beskyttelseskappe eller bare for at se sej ud?

  2. Det er verdens fineste tørklæde!!
    Hvis jeg ikke havde haft en bil der månedligt indkrævede min samlede indkomst og lidt til – så ville jeg allerede stå og banke på hos Modström!!

  3. Det er sådan nogle som dig, der sørger for at vi kommer hurtigere igennem finanskrisen – tak! :o)

  4. Det ER et fint tørklæde, og sådan et ER svaret på ALT. Jeg købte engang et, og da jeg var i Berlin ikke så længe efter, stoppede alle hipsterne mig for at spørge, hvor jeg havde købt det fantastiche tørkleidung (eller hvordan de nu formulerede det). Det var den sejeste ferie EVER!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.