Has the jury reached a verdict?

We have, Your honor. Med i overvejelserne kom alle jeres gode råd om, at den canadiske gås var overordentlig varm. Svær at cykle i. En magnet for organiseret kriminalitet.

Så der blev voteret, og valget faldt på denne jakke (og nej, det er ikke mig) :


Som jeg godt synes, at vi lige kan tage et øjeblik til at beundre; ikke mindst fordi den er mit første stykke overtøj i 15 år, som ikke er sort. Jæs jæs. Vi er nogen, der går ret meget rundt på den vilde side. Skal helt tilbage til min henna/Doc Martens periode, hvor jeg begik mig i en blå fjällrävenanorak for at finde mig i andet end sort.

Men altså…

Gåsen er vraltet i hjertet på mig. Og vintrene i Danmark bliver længere og længere. Og det er meget vigtigt ikke at gå og fryse. Man kan få blærebetændelse, bihulebetændelse, lungebetændelse, hjernebetændelse og pest af at fryse.

Så…

Jeg må få dem begge! Hurra!

Nu mangler jeg bare at finde ud af, om den skal bestilles hos Den Hemmelig Indkøber, om den kan fås i LA (don’t ask), eller om min kammerat skal have den med hjem fra sin canadiske skiferie.

Og så er det vel bare et spørgsmål om at huske at hoppe i den grønne, når jeg skal på visit i ghettoen?

Published by

5 Replies to “Has the jury reached a verdict?

  1. Linda for DÆLEN!! Du har løst problemet!! Og på den ultimative pige-måde, nemli både/og!! Klogt og smart.. Og tillykke med den grønne.. Og klogt at bære den i ghettoen 😉 tillykke med beslutningen, du har fortjent den med dine super forhandlingsevner (for nye læsere: i skal en uge el to tilbage i bloggen) – Mette

  2. Hvor er det altså en god ide! Sund rationel tilgang til problemløsning.
    Hvor har du fundet ghetto-jakken? Man ved jo aldrig hvornår man får brug for sådan en. (har kigget på lejlighed i Hasle…)

  3. Bare lige vær opmærksom på, at der er mange renserier, der ikke vil rense CG-jakker. Det er jo pænt ærgerligt at købe en dyr jakke, hvis det så skal være brug til den bliver beskidt og smid så væk.

    På mit renseri vil de ikke rense dem, fordi CG tager alle mulige forbehold, og min rensemand sagde, at han desværre slet ikke mente, at pris og kvalitet passer sammen og henviste til, at man skulle gå derhen, hvor den var købt….

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.