*Give away alarm*

 

Hvis man ikke gider give aways, skal man kigge væk … NU.

Normalt er jeg heller ikke til det. Men 2 ting:
1) Jeg har vagt denne weekend, og dermed ikke rigtig tid til
at blogge og
2) man skal hjælpe sine venner, når man kan.
Så i anledning af at Annamette har fået genoptrykt sin bog ”Min
mor” har hun smidt et eksemplar efter en af jer. Smid et ”Her!” i kommentarfeltet
senest søndag kl. 18, så trækker jeg lod om årets første julegave.
Ps: Og vinder man, er det SELVFØLGELIG i orden at plage sin
omgangskreds de næste 2 måneder med sætningen: ”Ja, jeg ER jo begyndt på
julegaveindkøbene.”
 

Published by

95 Replies to “*Give away alarm*

 1. Jamen så er det nu at jeg melder mig. Min mor har allerede bogen, men jeg har en veninde som desværre godt kan få brug for den til egne børn.

 2. Her 🙂
  Og bliver ikke det mindste stødt over, at det drypper på degnen, når det regner på præsten 😉 God weekend!

 3. Her!

  Min mor og jeg har altid været meget tætte, men det er som om, der er sket et eller andet af dårlig karakter, efter mine forældre var millimeter fra at gå fra hinanden først på året. Jeg tror, vi kunne have gavn af den.

  God vagt. 🙂

 4. Her!

  Min mor og jeg har altid været meget tætte, men det er som om, der er sket et eller andet af dårlig karakter, efter mine forældre var millimeter fra at gå fra hinanden først på året. Jeg tror, vi kunne have gavn af den.

  God vagt. 🙂

 5. Her! Tænker, at det er ve at være sidste chance, hvis min mor skal nå at udfylde den, inden hun mister forbindelsen. Og jeg bliver ved med at glemme at købe den. Man er vel sin mors datter…

 6. Her! Når man selv er blevet mor for sølle 10 dage siden bliver ens egen mor, hendes valg og hendes liv, så vedkommende. Må nok ud efter Annamettes bog hvis ikke man pludselig er blevet én af de der, der vinder i sådan nogle konkurrencer her.

  Psst! Den allerstørste respekt for at du har fået Anton alene – det må kræve en personlig styrke jeg som nybagt mor slet ikke kan mønstre. Du er for sej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *