11 Replies to “

 1. Bare lige for at slå det fast, så er det altså en psykolog og ikke en læge. Den danske artikel har bare ikke læst grundigt nok, "doctor" i USA er man, når man har en PhD og der står også, at hun er psykologi.. Ikke at det gør det bedre af den grund!

  1. Tak for info – jeg har ikke selv læst den på engelsk. Men det er så nederdrægtig træls, når oversættere ikke lige gider gøre deres arbejde ordenligt. Da jeg læste True blood, var hovedpersonen i den 7. bog pludselig blevet udstyret med en fætter, efter i 6 bind at have haft en kusine…

 2. Alle i min familie kysser – og har altid kysset – på munden. Bedsteforældre, mine brødre, min far, mine børn – også mænd på mænd. Vi er én stor fucked up familie 🙂

  Typisk amerikansk at ødelægge (endnu) en ren og smuk kærlighedsgerning ved at smække seksualiseringsstemplet i panden på den.

  1. Er virkelig træt af, at man mistænkeliggør endnu en ting i voksnes samvær med børn. Det minder om heksejagten på mandlige pædagoger.

   Jeg læste forleden, at der nu er fædre, der ikke tør skifte deres egne børn, fordi de er bange for at det bliver mistænkeliggjort. Det er sgu da for trist.

 3. Hahaha – fantastisk. Jeg kysser også stadig på mine, selvom hende på næsten 9 ikke længere (så gerne) vil kysses offentligt… "Ja ja mor, du elsker mig, men hold nu op". Budskab gået igennem ??.

  Vitaestbella.blogspot.dk

  1. Anton er også nået til "NAAAAJ MOR!" fasen, når jeg forsøger at kysse ham.

   Han virker ikke imponeret, når jeg fortæller ham, at når man har født et barn, er kysseriet hævdvunden ret;)

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.