12 Replies to “Anton skal have dræn i ørene på torsdag

 1. Det har vi også prøvet, og ca. i jeres alder. Voldsom oplevelse, må jeg sige… Men resultatet overgik vores forventninger, og nu flere år senere er det svært at huske hvor slemt det var…

 2. Jeg har vist egentlig mest ondt af ørelægen….. (fnis) – men han er nok vant til både det ene og det andet.
  2 af mine børnebørn har dræn. De er hurtigt ovre operationen, og lettelsen bagefter bærer det hele igennem.
  Pøjpøj til jer alle (osse til lægen)

 3. Husker også davi ar turen igennem her på matriklen – flere gange. Det er en utrolig lettelse bagefter, for drænene hjælper SÅ meget, Men det er hårdt at være mor, mens det står på. Men helt sikker på, at i klarer det til ug begge to! Anton bare gi ham en lammer ;-);-)

 4. Det er bare noget af det mest ubehagelige der findes at se ens afkom glide ned i narkosens ubevidsthed.

  Men narkoselægerne er SÅ gode til det nu, det tager kun 5-10 minutter før han vågner op igen.

  Begge mine børn fik dræn før de fyldte 2.
  Jeg ville uden tøven gøre det igen.

 5. Jeg havde hørt om, hvor skrækkeligt det er, at se sit barn blive overmandet af narkose. Og tro mig – jeg er sart, så jeg kunne forestille mig det værste. Men så var det faktisk ikke så slemt, da det kom til stykket, og det er helt sikkert den bedste beslutning, vi længe har taget.

 6. Som tidligere ørebarn og fået lagt dræn i, kan jeg love dig at man intet husker. Kun at man er lidt groggy når man vågner. I dag er det sikkert meget bedre end for 31 år siden for mig.

  Du gør Anton en STOR tjeneste. Han bliver en gladere dreng af det og sover bedre om natten.

 7. Føler mig lidt som en røv-mor, for da narkoselægen satte masken på mine sønner og de så "sov" tænkte jeg: "Gid jeg havde sådan en derhjemme!" Undskylder mig med, at de altså havde sovet VIRKELIG dårligt,i VIRKELIG lang tid pga. ørebøvl. Og ja, det er skønt bagefter, når de ikke længere døjer med ørene.

 8. Hahahaha skøøøøn kommentar Isabel. Var selv ved at tude da min unge gled væk i narkosen. Men med 4 børn incl tvillinger ved jeg hvad søvnløshed gør ved een, så har fuld forståelse og respekt for din innovative tankegang omkring hvad lidt håndkøbsnarkose ville kunne gøre for familielivet!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.