mandag den 10. oktober 2016

Og vinderen er:

Jeg er F U L D S T Æ N D I G blæst væk over jeres kommentarer til sidste indlæg. Helt, HELT lagt ned. Det var på ingen måde det, jeg havde forestillet mig, men jeg har nærmest haft krampe i kinderne af at smile fra det ene øre til det andet. Én ting er ros, og det er altid herligt, men I har uddybet, konkretiseret og bare været så skiderare, at jeg - helt oprigtigt - er blevet rørt over det. Det kommentarfelt tager jeg med mig ud i verden, og jeg har tænkt mig at varme mig skamløst ved det, hver gang verden er fuld af kanter og pigge. TAK!

3 af jer får lov at stikke afsted med bogen, og random.org har givet følgende vindere:

1) T
2) Annette (5. oktober 2016, kl. 22.35)
3) Charlotte (6. okotober 2016, kl. 16.23)

Send mig fluks en mail med jeres fulde navn og adresse på blogsbjerg@gmail.com, så får jeg forlaget til at sende jer en bog.

Tak til jer alle sammen, fordi I gad at lege med. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar