torsdag den 27. august 2015

Når læger fraråder, at man kysser sine børn på munden:11 kommentarer:

 1. Bare lige for at slå det fast, så er det altså en psykolog og ikke en læge. Den danske artikel har bare ikke læst grundigt nok, "doctor" i USA er man, når man har en PhD og der står også, at hun er psykologi.. Ikke at det gør det bedre af den grund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info - jeg har ikke selv læst den på engelsk. Men det er så nederdrægtig træls, når oversættere ikke lige gider gøre deres arbejde ordenligt. Da jeg læste True blood, var hovedpersonen i den 7. bog pludselig blevet udstyret med en fætter, efter i 6 bind at have haft en kusine...

   Slet
 2. HAHAHA :-)
  Men hvad så når ens barn godt kan lide at spise sine forældres næse(r)? Pyh 😅

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vågnede ved, at Frida forsøgte at amme på min næse forleden. Så ved man, at man har sovet LIGE tungt nok:)

   Slet
 3. Hold nu op... Jeg må åbenbart være dybt traumatiseret så, for jeg kysser stadig mine forældre på munden... og jeg er 40 år ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du ser også mistænkeligt glad ud på dit profilbillede...:-D

   Slet
 4. Alle i min familie kysser - og har altid kysset - på munden. Bedsteforældre, mine brødre, min far, mine børn - også mænd på mænd. Vi er én stor fucked up familie :-)

  Typisk amerikansk at ødelægge (endnu) en ren og smuk kærlighedsgerning ved at smække seksualiseringsstemplet i panden på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er virkelig træt af, at man mistænkeliggør endnu en ting i voksnes samvær med børn. Det minder om heksejagten på mandlige pædagoger.

   Jeg læste forleden, at der nu er fædre, der ikke tør skifte deres egne børn, fordi de er bange for at det bliver mistænkeliggjort. Det er sgu da for trist.

   Slet
 5. Hahaha - fantastisk. Jeg kysser også stadig på mine, selvom hende på næsten 9 ikke længere (så gerne) vil kysses offentligt... "Ja ja mor, du elsker mig, men hold nu op". Budskab gået igennem 😖😄.

  Vitaestbella.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Anton er også nået til "NAAAAJ MOR!" fasen, når jeg forsøger at kysse ham.

   Han virker ikke imponeret, når jeg fortæller ham, at når man har født et barn, er kysseriet hævdvunden ret;)

   Slet
  2. Præcis. Hvis ikke der er nogle fordele ved det forældreskab... Så kysseriet kan ikke ændres. Sådan lige.

   Slet