mandag den 21. april 2014

Hvil i fred, Lene.

I går, søndag, sidst på eftermiddagen, sov Lene stille ind på Hospice Djursland.

Jeg har kendt hende det meste af mit voksenliv. Vi har revet Skanderborg fra hinanden adskillige gange, siddet i mørket i bøgeskoven og holdt vagt, og plaget livet af diverse nattevagtschefer for at få kravebårne walkie talkies.
Vi har kørt en million spinningtimer sammen, flyttet en hel lejlighed, bare hende og jeg, og sammen kigget misbilligende, når nogen stavede ”sgu” med k, eller udtalte det Smuuties. Hun havde en tankegang og en humor så sort, som de uendelige mængder af kaffe, vi drak, og en latter så boblende som champagne.
Jeg har aldrig i mit liv set nogen være så gravid, som hun var, da hun ventede sin lille dreng, og hendes hjerte har alle dage banket mest for ham og for dem, der var afhængige af andre. Kræften tog et af de bedst begavede mennesker, jeg nogensinde har kendt, og jeg kommer til at savne hende noget så frygteligt.
Mine tanker går til Mikkel, lille Aksel, Lenes mor og hendes søstre.

Æret være Lenes minde.

15 kommentarer:

 1. Jeg kondolerer mange gange. Kh S. Veje

  SvarSlet
 2. Linda jeg sender dig alle mine bedste tanker! Det må være så svært at være i jeres situation. At miste en man holder så meget af og at vide, at hun vidste, at hendes søn skal vokse op uden en mor på denne jord. Jeg håber, at I nåede at sige de ting til hinanden, der skal siges, så I hver især har hinanden i hjertet.

  SvarSlet
 3. Kære Linda
  Bare masser af kram fra mig. Hun er så savnet
  Kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Jeg føler med dig. Det er så naturstridigt, at miste nogen så ung. Jeg er tom for ord, men jeg er glad for, at du vil kunne fortælle Aksel om de fantastiske ting, du lavede sammen med hans mor. Mange tanker til dig.

  SvarSlet
 5. Og gode tanker til dig, kære Linda.
  Æret være Lenes minde - hun var en af de skarpere bloggere, må man sige. <3

  SvarSlet
 6. I aften har jeg tændt lys for Lene.
  Kh.

  SvarSlet
 7. Det gør mig meget ondt, at I har mistet så god en ven.

  SvarSlet
 8. Det gør mig så ondt Linda, jeg kondolerer mange gange. <3

  SvarSlet
 9. Åh Linda, hvor er det rædselsfuldt. Jeg føler mig dig og tak for at du atter satte ord på, for os der står her på sidelinien og holder vejret. Jeg håber at hendes sidstetid blev givtig selvom den var barsk. Virtuelle kram

  SvarSlet
 10. Det gør mig frygteligt ondt! Sender knus og tanker jeres vej. Det er bare så uretfærdigt!

  SvarSlet
 11. Det gør mig så frygteligt ondt. Det er så uretfærdigt at et så livsbekræftende menneske skal rives væk. Mange tanker og kram herfra

  SvarSlet
 12. Det er så frygteligt trist og urimeligt at et menneske skal rives bort i så ung en alder, man blir Tom for ord... Mine tanker går til Lenes familie og kære. R.I.P Lene og kæmpe trøste krammer til dig søde Linda! Knus

  SvarSlet
 13. Det gik lige op for mig, at jeg læste Lene og at det var DEN Lene jeg "kendte". Helt tilbage fra hendes første blog.

  Hvor er det bare tragisk altså!

  Kram herfra

  SvarSlet
 14. Årh! Jeg kondolerer. Og fint mindeord.

  SvarSlet
 15. Jeg kender hverken dig eller Lene, men sidder her alene i min lejlighed og får kuldegysninger, mens radioen spiller "Somebody I used to know". Tak for ærligheden, og jeg ønsker dig alt godt.

  SvarSlet