lørdag den 7. september 2013

Vind: Svalens Graf.

Og vinderen blev:

Nr. 14 - Anne F. Hurra og congrats! Send mig en mail (blogsbjerg@gmail.com) med dit fulde navn og din adresse, samt hvad Sissel skal skrive i bogen, så får jeg ekspederet det videre:)


(For god ordens skyld: Der står 113 og ikke 114, fordi en af kommentarerne, der er lagt, ikke var et lod.)

Jeg var en af de bloggere, der for et par måneder siden fik tilsendt Svalens Graf i bidder. Jeg elskede den ligeså højt som Dines og Nadia. Så meget, at jeg virkelig skal gøre mig umage for ikke at oversælge den. Men hvis jeg lige skal trække et par elementer frem, som er med til at gøre den ekstra god, kunne det være:

1) Sproget. Jeg lægger meget mærke til den slags. Upassende meget. Så meget, at jeg, når jeg læser udenlandske serier på dansk, altid opdager det, når de skifter oversættere undervejs. En historie er aldrig stærkere end sin svageste oversætter - og jo, det må jeg gerne sige, for jeg er også tolk. Derfor er det for mig en ekstra fryd at læse en bog, der bare er velskrevet fra ende til anden.  
2) Historien. Jamen, den holder. Jeg sad i hvert fald hver 14. dag ude ved min postkasse og spejdede efter P&T, mens jeg bed negle og forsøgte at regne ud, om det var butleren, der gjorde det.

3) Den giver mening at læse, selvom det er lidt tid siden, man læste Dinosaurens Fjer. (Og hvis du også har den til gode, er du et heldigt svin.) Samme persongalleri, men ikke så mange henvisninger til forgængeren, at man er lost, hvis man ikke er 100 % skarp på alle detaljerne.
Og jeg ved godt, at I har haft mulighed for at vinde den andre steder, så jeg har steppet gamet up, og tilbyder nu muligheden for at vinde årets sejeste julegave. (Hvad? Om 20 minutter kan du ikke trække vejret uden at inhalere en nisse i Bilka, og derfra går det stærkt) Jeg gik ind og stalkede Sissel-Jo på facebook, og hun er et virkelig sympatisk menneske, der udover at undlade at få udstedt et polititilhold på mig, også lovede, at hun vil skrive en personlig hilsen til den, der skal have bogen, i omslaget.

You are *welcome*!
Så hvis du vil vinde en skøn, SKØN bog, så smid et ”Her!” i kommentarfeltet senest mandag d. 09.09 kl. 20, så trækker jeg lod.

Go!

114 kommentarer:

 1. HER! Her, her, her, her, her!

  SvarSlet
 2. Lige HER hos mig, meget gerne tak :)

  SvarSlet
 3. Heeeeeeer, her her her! HER blev der sagt!

  SvarSlet
 4. Og mig! Her! Lige her.. Derovre, nej der! Altså her!

  SvarSlet
 5. Hep, det er HER den gerne må lande!

  SvarSlet
 6. Hårh! Jo tak. Gaven til mig selv er jo også den vigtigste ;)

  SvarSlet
 7. HER! Også fra mig, vil passe så fint ved siden af Dinosaurens Fjer.. :-)

  SvarSlet
 8. Her her HER for dælen!!!! Var så vild med Dinosaurens fjer!

  SvarSlet
 9. Det var da ellers usædvanligt flinkt af Sissel-Jo. Jeg er med - her! :-)

  SvarSlet
 10. Her! Den vil jeg virkelig gerne have fingrene i!! :)

  SvarSlet
 11. Her! MIG! Jeg har netop fundet min hjerne frem fra gemmerne - efter et år på barsel. Den TRÆNGER til nyt benzin!

  SvarSlet
 12. Skal man skrive her?...så råber jeg HER!!! :)

  SvarSlet
 13. HER! (Hånden højest oppe....)

  SvarSlet
 14. HER!!! :o)

  Klem fra Lene (leneogbo(a)mail.dk

  SvarSlet
 15. HER!

  Og så vil jeg også gerne lige vide...
  Nu siger du:

  "Den giver mening at læse, selvom det er lidt tid siden, man læste Dinosaurens Fjer. (Og hvis du også har den til gode, er du et heldigt svin.) Samme persongalleri, men ikke så mange henvisninger til forgængeren, at man er lost, hvis man ikke er 100 % skarp på alle detaljerne."

  ... betyder det så at de bliver VED med at forklare ALLE detaljer fra sidste bog?

  Jeg er knap så stor fan af "serie-bøger" hvor man får fortalt samme historie mange gange, fordi de "liiiiige skal friske din hukommelse op"... så er det her sådan en?

  God anmeldelse - en bog jeg helt sikkert vil overveje at tage med hjem fra biblioteket næste gang ;)

  btw: JA - du er tolk, du må gerne kommentere oversætteren - OG du har HELT ret! Dobbelt op på highfive til dig ;)

  SvarSlet
 16. MIG og HER (bare for at være sikker på at jeg ikke blev diskvalificeret hvis jeg ikke skrev her...)

  SvarSlet
 17. HER!!!! Mig, mig, mig... Lover ikke at stalke Sissel-Jo og dig (så meget!!) hvis jeg vinder ;-)

  SvarSlet
 18. Her! Og så håber jeg fandme den er så god som i allesammen siger, for jeg er pænt træt af, at hun popper op hos samtlige yndlingsbloggere for tiden. Ting kan også blive så hypede, at jeg laver en Rasmus Modsat på dem. ;-)

  SvarSlet
 19. HER HER HER og absolut HER

  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 20. Hér ! Og tak for indsatsen om at få den personlige hilsen med i din giveaway, sejt gjort. 030786@gmail.com

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Som den eneste blogger i hele verden, der ikke har fået tilsendt den bog - og måske er den lige det, der skal til for at få gang i hjernen igen?

  SvarSlet
 23. HER, for dylan da! :-) hverdagenssurdej@gmail.com

  SvarSlet
 24. GLÆDELIGE JUL, manner! Den vil jeg gerne vinde. Jeg samler på bøger med forfatterens signatur i. Har ind til videre en babybog fra Maren Uthaug og en sangbog fra Hr. Skæg. Så du kan godt se, at jeg trænger til at udvide min horisont! Desuden boede vi - før vi købte hus for en måned siden - lige ved siden af Hiort Lorenzensgade som Dinosauerens Fjers hovedperson (Som jeg ikke lige kan huske hvad hedder nu) boede på. Dét er da sjovt!

  SvarSlet
 25. Her, HER!!
  Manden informerede mig i øvrigt om at der allerede kan købes julepynt i Metro...

  SvarSlet
 26. Anne Lotte, du er optimist, det må man give dig... En meget irriterende een, men dog en optimist, hvis du tror den kommentar udløser præmien - held og lykke i konkurrencen!
  PS. jeg råber ikke her - der er garanteret andre, der heller vil ha' den end mig :)

  SvarSlet
 27. Her :-)

  http://bb2605.blogspot.dk

  SvarSlet
 28. Jeg prøver også et "her" :)

  SvarSlet