tirsdag den 16. april 2013

Jeg ønsker mig:

* Verdensfred. Virkelig. Jeg gider ikke, at verden er blevet et sted, hvor folk, der ikke har gjort andet end at løbe meget langt, bliver sprængt i luften.

* En fonetisk søgefunktion på iTunes. Vi kunne kalde den iFone. Det tog mig uforholdsmæssigt lang tid at finde ud af, at pigerne bag ”I love it” hed 'Icona Pop', og ikke 'A Corner Pub'. (Oh, COME on! Hvis ikke den sang lyder som lydsiden til en engelsk fodboldkamp, er der ikke noget, der gør!)
* En rapport i 3 eksemplarer indeholdende en komplet oversigt over alle de sager, hvor skrivunder.net har haft afgørende betydning for udfaldet.

* Et sushisted i Esbjerg, der ikke samtidig fungerer som kinagrill.
* Noget uddannet personale i Tålmod & og Overblik, der gider komme og gennemgå vores tøjskabe og finde de kasser med sommertøj, jeg sidste år lagde et supersmart sted, så jeg lige hurtigt kunne finde dem frem, når varmen kom igen. (For fanden, altså. Hvor meget væk kan 2 store kasser blive i 4 skabe?? #Narnia)

* Ikke – jeg gentager: Ikke – Holger Danske.
* De her sko:
(Så dem købte jeg. Fordi jeg kan.)


* Den her top:

(Så den købte jeg også. Damn right. Fordi jeg kan.)

10 kommentarer:

 1. Kunne du være behjælpelig med link til hvor toppen kan erhverves?? Den må jeg ha'!

  SvarSlet
 2. Den top må jeg eje! Har du et link??

  SvarSlet
 3. Fuuuuuuuuck, en fed top :-)

  SvarSlet
 4. ja tak link til toppen :-)

  SvarSlet
 5. Fed fed top OG fede fede sko!!!

  SvarSlet
 6. Ja, er den ikke fed?!

  Jeg fandt den på bodybuilding.com. Hvis man vælger den langsomste forsendelsesmetode, er det også til at betale sig fra for penge:)

  SvarSlet
 7. Hvad hedder skoene? De er SÅ flotte og det er ikke til at finde rundt i alle de Nike Free modeller der efterhånden er lavet.

  Jeg må simpelthen eje nogle magen til dine! Hastesag og koste hvad det vil.

  TAK

  SvarSlet
 8. Hej Camilla:)

  De hedder Nike Free Run 2 PRM EXT - de er lidt små i størrelsen, og en kende stive i det, så hav det i baghovedet, når du bestiller:)

  Kh

  Linda

  SvarSlet
 9. Mange tak for hjælpen! Der findes jo efterhånden utallige udgaver af de run free..

  Hvor købte du dine henne? Den eneste danske hjemmeside jeg kan finde med høj score på trustpilot er Hennyandmy.dk.
  For jeg går ikke ud fra de er i butikkerne endnu, selvom der stod i butikkerne April 2013 på engelske amazon.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 10. @camilla: Jeg har købt mine på Nike.com. Hvis du går derind, ryger du automatisk stillet videre til deres danske side. Hvis skoene er udsolgt der, så send dem evt en mail og spørg, om der er en butik i nærheden af dig, der har taget dem hjem:)

  SvarSlet