fredag den 5. april 2013

Cars børneværelse.

Delvist sponsoreret indlæg.

Inden jeg fik Anton, synes jeg – i al hemmelighed – at forældre med børn, der ikke sov om natten, og som ikke kunne få de små tværsnitter til at spise grovboller og drikke postevand, skulle skynde sig at gro noget voksenintegritet og viljestyrke.

Jeg tror, at vi med stor sikkerhed kan konstatere, at Nemesis ikke kan sidde en udfordring overhørig.
Jeg havde heller ikke andet end foragt til overs for disneyficeringen af hele det rum, der omgiver børn.

I skrivende stund har vi: Cars shades til bilen, Cars bestik, Cars caps, Cars plakater, Cars trolleyer (ja. Plural), 3/4 af alle de medvirkende biler fra filmene, Cars bøger, Cars strømper, Cars trøjer og sikkert meget mere, som jeg har fortrængt.
Og jeg har intet at sige til mit forsvar - andet end at Anton elsker det.

Så da jeg blev spurgt, om jeg ville skrive om den nye møbellinje fra Nuar, tog det omkring 4 sekunder at nå frem til, at vi ligeså godt kunne udvide Cars-flåden med en seng og en gyngestol.

Min kongstanke var, at jeg ville anmelde møblerne, for hvis der er en karrierevej for Anton, der allerede nu lyser op på himlen som en nordstjerne på steroider, er der som testperson for diverse produkter, man gerne vil have tjekket holdbarheden af. (Min mor har stort set alle de børnebøger, jeg læste i som barn – let krøllede men dog intakte - mens jeg godt kan se, at jeg skal være glad, hvis jeg har en enkelt, laset forside tilbage, der klamrer sig til livet, når Anton engang flytter hjemmefra.)

Men så fik Anton omgangssyge. Farvel søvn #so-påske. Og det er ikke lige i den situation, man har lyst til at begynde at eksperimentere med en seng, der tillader det opkastende barn at fordele kaskaderne i flere rum. Gyngestolen har jeg været nødt til, på skolemestermåden, at inddrage, fordi barnet troede, at det var et bræt, og at han var det nye medlem af Beach Boys.
Og da I har mulighed for at vinde møblerne i en konkurrence på FB frem til d. 12. april, synes jeg næsten, at jeg er nødt til at poste indlægget nu, så I kan nå at deltage.

Derfor: Hvor lidt eller hvor meget møblerne kan holde til, må jeg være jer svar skyldig på, men fine er de, så hvis du er bidt af en gal bil (eller af Hello Kitty #mundlukdig), så skynd dig over på Facebook og tjek konkurrencen ud.

 

2 kommentarer:

 1. Disney er da det fedeste, jeg ville købe ALT muligt, om ungerne så ville have det eller ej (og vi snakker slet ikke om, hvor mange Disney-tøjdyr, mine hunde har, vel? *rødme*). Okay, jeg er mere til de gamle film, men skidt pyt. Lyder sjaw med gyngestols-surfing, hehehe :).
  God bedring med Tonseren, knus

  SvarSlet
 2. Åhhh Gud; hvor kan jeg dog genkende mig selv her. Synes da Cars er ganske fint, hvis jeg kan overlade det til andres hjem, men øhhhh; det kunne jeg så ikke.
  Har en unger-svend herhjemme, der ELSKER Cars. Og så så man et stk. mor forvandle værelset til noget, der burde være rekvisit til en dårlig børne-film.
  Ja, nu kan jeg så bare sige; alle er glade. Jeg er glad for, døren kan lukkes. Tinus er glad for sit univers.

  Hmmmm; man har vel lov at ændre mening, i takt med ungerne ønsker sig noget af alt "det der"!

  SvarSlet