søndag den 23. december 2012

Fra begge os til alle jer.

Et lille julekort fra mig, med streg under 'kort'. Verden er vendt lidt på hovedet her, fordi to af mine rigtig gode veninder er blevet meget alvorligt syge i løbet af den sidste uge. Det betyder, at juledagene har været præget af tankekaos af den slags, hvor man på skift er rædselsslagen og opfyldt af taknemmelighed, og æder kilometervis af dårlig konfekt, for hvad fanden til forskel gør det, når vi alligevel ikke kan styre noget som helst af det, der betyder noget, når det kommer til stykket.

Jeg ved det. Carpe diem klæder mig.

Men jeg vil stadig gerne ønske alle jer alle sammen en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at den bliver, som I ønsker det allermest.


5 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul til dig og Anton!

  Randi

  SvarSlet
 2. Rigtig glædelig jul til jer Linda og alt det bedste ønskes for veninderne! Knus

  SvarSlet
 3. God jul til dig og din familie :-)
  Tak for de fantastiske indlæg - Jeg stor griner altid!

  SvarSlet
 4. I lige måde. Håber taknemmneligheden kommer til at fylde mere end angsten i den nærmeste tid (og i al fremtid).

  SvarSlet
 5. Glædelig jul til dig også! Ved godt hvor svært det er en kombinationen af jul og sygdom god de nære...

  SvarSlet