onsdag den 7. november 2012

Er jeg den eneste, der

- hver e.n.e.s.t.e gang lille Mgala udtaler ”Børnefonden” hører det som ”Pornofonden”? Upassende? Lidt?

- synes, at det nye Tina Dickow lyder som et tungt-i-røven suppe-steg-is-arrangement til et sølvbryllup i Nørre Snede?

- under mig over, at GPS’en er så uvillig til at trække minutter fra det estimerede ankomsttidspunkt, at det nærmest virker nærigt, når den begejstret lægger både 4 og 5 minutter til, fordi man lige skal skifte gear?
- venter på, at kæmpemennesket Mikkel Hansens stemme går i overgang, så han slipper for at lyde som en af musene fra Askepot?

- har ledt forgæves efter et link til den artikel, hvori Enhedslisten grinende råber ”Punk’d!” ovenpå deres ’sex mellem søskende’-joke?

4 kommentarer:

 1. Nej vi er vel flere i Noas ark!
  Anyway så undrer det mig, at Anders Matthesen ikke gav GPS damen en lusing, når han kan skændes med hende i bilen. Altså skændes med den stemme, der er i GPSen

  SvarSlet
 2. Muahahaha. Det var er fandme sjovt det om Mikkel Hansen!! Måske kunne det hjælpe hvis han ikke også havde hår som en dame...!?

  SvarSlet
 3. Og den eneste der undrer sig over at juraprofessor Vagn Greve uimodsagt, i avisen citeres for at: "Der findes intet logisk argument for at forbyde forældre at have sex med deres børn, hvis blot børnene er over 18 år, og forholdet er frivilligt." ??!!??

  Som om det bare var et uskyldigt lille debatindlæg.

  SvarSlet
 4. Det er som om enhedslisten har et behov for at vise, at de egentlig ikke ønsker at blive taget alt for alvorligt i dansk politik. Mission accomplished!

  SvarSlet