onsdag den 8. august 2012

Top 5 over ting, vi ikke gør mere.

1) Ruller bilvinduet ned og kyler vores affald i ud vejkanten. Ja, sorte Fiat Punto på E20, jeg taler til dig. Vi afskaffede denne form for renovation nogenlunde samtidig med, at vi holdt op med at hælde vores gamle køleskabe og rustne cykler ned af skrænterne ved stranden, fordi vi kom i tanke om, at Bermudatrekanten var en sjov historie, og ikke noget, der var monteret rundt omkring i naturen, så alt vores lort på mystisk vis forsvandt sporløst, når vi smed det.

2) At købe sko med kilehæl, hvis vi ikke kan gå i dem. Her kan du med fordel lige tjekke en butiksrude næste gang, du passerer en: Hvis du ligner en stork med kronisk overbalance, er det dig, jeg mener. Det er egentlig meget samme koncept som med deltagere i reality-tv programmer: De første to år var det ok at føle sig røvrendt over, at tv-selskaberne typecastede og klippede dig til efter forgodtbefindende. Nu ved vi, at det er sådan det foregår, og så er det forbudt at tude over det, hvis man selv har meldt sig. Same same med skoene: Nu har vi ALLE SAMMEN gennem 3 sæsoner set kvinder i alle aldersgrupper komme snublende i denne type sko, så nu tjekker man lige, at man kan styre dem, inden man hopper i dem.
3) Tager solarium. Din familie elsker dig og vil gerne beholde dig. Stop nu.

4) Dytter af skolevogne. Dels er det skidetarveligt, og dels er det den eneste sikre måde at garantere på, at vi allesammen kommer til at holde her endnu længere; nervesammenbrud er meget lidt fordrende ift. at finde koblingspunktet.
5) Punkt 5 er også kendt som Rodekassen, for her har vi de ting, som vi har snakket om før - men åbenbart ikke grundigt nok. For vi højtryksspuler STADIG ikke skrævet i fitnesscentret, med den ene fod på væggen, så vi ORN’lig kan komme til med håndbruseren. (AdadAD!) Vent. Det har vi faktisk aldrig gjort. Vi husker også, at andre mennesker ikke har lavet hul i skemaet for at drikke kaffe med en umælende isse, fordi du sidder med hele ansigtet i din mobiltelefon. Du har 72 timer til dit næste træk i Wordfeud, så du kan godt afse 1 af dem til at være til stede her. Hvis du vel at mærke vil. Og vil vi gerne bande på skrift, gør vi det ordentligt ved at stave sgu med ’g’ og ikke med ’k’. (Her vil det være dejligt, hvis mine læsere vil være villige til at se bort fra det faktum, at jeg konsekvent staver fandme uden ’e’. Jeg gør det med vilje, fordi det ser pænere ud.) (Jamen, det gør det!) Og endelig lader vi ikke børn tale i reklamer. Alle hader det. ALLE, siger jeg til dig!

Kom - vi strammer op fra NU af.

27 kommentarer:

 1. Ohyes, er så træt af kaffefolkets wordfeud-misbrug. Det må da også være træls for dem selv?!

  Måske vi kunne være konstruktive og løsningsorienterede og simpelthen vedtage, at vi har én Wordfeud-fri dag om ugen? Så vil jeg lægge samtlige kaffeaftaler dér.

  SvarSlet
 2. Jeg er blevet svært begejstret for Instagram og fotograferer glad væk al min mad, mine børn og mine blomster. Hvad mener vi om det?

  ps: Vi staver heller ikke sgu med 'q'

  SvarSlet
 3. Amen!

  En ting, vi heller ikke gør mere, er at hælde spændende kemikalier ud i haven for at komme ukrudt/alger/whatever til livs. Tag dog et skuffejern eller en højtryksrenser og lev med, at naturen er svær at tæmme!

  - Eller er jeg lidt for tidligt ude her? Kommer den først på listen næste år?

  SvarSlet
 4. HØRT SKU! (Hæhæ, lidt provokation er vel tilladt)

  SvarSlet
 5. Godt skrevet! Jeg var faktisk begyndt at undre mig over om det var mig der stavede sgu forkert...
  Punkt 1 skal råbes rigtig højt for er du da sindssyg hvor landevejene ofte ligner lossepladser!

  SvarSlet
 6. Er der virkelig folk der, ja pardon my french, spuler undervognen med den ene fod oppe på væggen når der er andre mennesker til stede? Ligefrem gør det mens andre kan se det? Adr.... Det er sgu grænseoverskridende.

  SvarSlet
 7. Jeg er super enig, dog har jeg aldrig oplevet at være i et fitnesscenter så længe at jeg også var i bad der, så det kan jeg ikke tale med om.

  @husmoder. Vi kan godt lide billeder, men vi gider ikke se alle folks måltider på et døgn, når de begår den fejl får de en påtale.

  SvarSlet
 8. Måske er jeg sippet, men måske nøgne (halvnøgne) solbadere kunne tænke over hvor de smider sig?! OK - vi opfandt porno'en i Danmark, men behøver vi bade topløs og i g-streng i alle hjørner af alle parker. Fair nok...nogle er sikkert glade for al den nøgenhed, men jeg finder det lidt påtrængende at skulle grille og lege med mine børn 10 m. fra patter-i-fri-dressur...

  @Husmoder: må indrømme at jeg faktisk bliver lidt træt når folk til middag og hyggelige fester lige skal tage billeder og lægge på instagram eller facebook - eller bruger tid på twitter og tjekke andres twitter og fortælle andres twitter...Gider ikke at folk sidder med fjæset nede i deres telefon. Vær til stede, pls!

  SvarSlet
 9. Åhh - dette indlæg var lige som at være der selv. Altså i køkkenet i Esbjerg :-) Hvis bare alle mennesker var som os Linda, så ville alting fandme (enig enig enig i at det er den eneste måde at skrive det på) være meget nemmere!

  SvarSlet
 10. @UR: Tager også kun billeder af de pæne. Og sunde. Og økologiske. Resten passer ikke så godt til mig selvbillede
  @lotte B: Fandme også for dårligt. Min kommentar er nu sat lidt på spidsen, for jeg er (oftest) også tilstede:) Og du har ret mht højtlæsning af Twitter. Det. Er. Ikke. Sjovt.

  SvarSlet
 11. Hahahahahaaaaa - godt fyret af.

  SvarSlet
 12. Genial liste - so spot on - og fede ekstra kommentarer, listen bør klart udvides med et par punkter.

  Må mit seneste indlæg om opdatering af mænds profilbilleder (indirekte uærlig) komme med på listen over ting, vi ikke gør mere. (Eller skal den på en ne liste, der kunne opkaldes: Ting vi bør gøre!!??)

  SvarSlet
 13. For helvede ja!!
  Vær til stede tak - med mindre man er enige om at tage fem minutter kun til kvali-tid med telefonen... Jeg er TRÆT af at få en samtale afbrudt med ".... Mmm... EJ - har du set hvad xx har skrevet på fb?"... Nej - men jeg var faktisk lige ved at fortælle dig noget!
  Og sgu uden K - kan vi få det på en plakat?! :)

  SvarSlet
 14. Præcis, Linda!
  Sgu staves s-g-u, og fandme staves f-a-n-d-m-e.

  Godt at få bandeordsretstavningen helt på plads.

  Gad nok vide hvor det der 'sku' kommer fra...

  Kh
  Lene K

  SvarSlet
 15. SGU og FANDME du har så evig ret i alle punkter!
  Må jeg opfordre til, at billedtagning af egen positur på noget badeværelset i noget spejl med noget mobiltlf. også kommer på listen over so last christmas ting? Både med og uden patter i fri dressur...

  SvarSlet
 16. Fuck, hvor er Instagram bare k-e-d-e-l-i-g-t!

  SvarSlet
 17. Vel talt!
  Tak for dagens grin

  SvarSlet
 18. Fandeme kan godt staves med det ekstra e, men kun i de tilfælde hvor det så faktisk udtales med samtlige stavelser. Nok primært herude på landet.
  Jeg troede i øvrigt, Wordfeud var gået af mode igen. Kan være, jeg er en slags firstmover her? (ohwhoamIkidding, jeg er en neverevermover)

  SvarSlet
 19. Åhhh hvor har jeg savnet dine lister :-):-)
  Og såååå enig :-). Kan nu godt lide folks instagram billeder men det tager jo også kun 5 sek. og SÅ er det tilbage og være helt tilstedeværende!! Har gudskelov aldrig observeret den der "foden-på-væggen-ting".. Men kunne vi måske tilføje det, at træne i så ultra små (løse) shorts, at man kan se, om folk har trusser på eller ej, som et NO GO i fitness centeret??!!

  SvarSlet
 20. ....og hvornår finder folk ud af, at synes=nutid og synTes=datid?!?
  Spat jeg får! ;-)

  SvarSlet
 21. Jeg er flad af grin over nr. 3!!!

  SvarSlet
 22. Også nej tak til over-hysteriske, råbende kvindestemmer i reklamer - så tag dog en chill pill. Vi (jeg) køber ikke et produkt, bare fordi der råbes med skinger stemmer om det.

  SvarSlet
 23. Til det med skrævspuling i det offentlige rum. Der ligger et evigt dilemma i indretningen af fælles badefaciliteter. Ikke mindst svømmehallers bruserum. Her ville det være pragtfuldt med et forhæng eller kabiner med dør i, så alle havde mulighed for ugenert at vaske sig ordentligt overalt. Som det er nu har vi to udgaver af intimafvaskning: den pinlgt berørte der med lynets hast sjapper lidt sæbe på maven og derefter stiller sig fløjtende ind under bruseren i små ti minutter og håber hun trods alt bliver lidt renere. Og hende der går ivrigt og grundigt til værks og ankommer til basinet i næsten steril tilstand. Den første har jeg meget lidt lyst til at dele bassin med. Den anden vil jeg gerne være fri for at dele bruserum med. Og ironien i det hele er at vi ikke har kabiner fordi man mener at hvis folk kan lukke døren til deres personlige vaskeproces, - så kan 'man' jo ikke holde øje med om de vasker sig ordentligt!!!! Men hånden på hjertet: hvornår har vi sidst oplevet en bademester(inde) der høfligt anmoder en svømmehalsgæst om at vaske sig lidt grundigere?

  SvarSlet
 24. Hold da fuldstændig kæft! Hvor har folk da travlt med andres adfærd i et baderum! Er det ikke lige så grænseoverskridende at have så stor opmærksomhed på hvad hende under nabobruseren gør?
  Sikke en samling mimoser folk dog er blevet.

  SvarSlet
 25. "Squ" eller "sq" er endnu, endnu værre end "sku".

  SvarSlet