søndag den 26. august 2012

Top 5 over, hvorfor min weekend har været fantastisk.

1) Det er blevet efterår. ENDELIG!! Slut med alle ”Vi må jo ikke klage, nu den er her, varmen”-kommentarerne, for jo. Det må vi faktisk godt. Hvis vi er lyshårede, blåøjede, lidt tykke og har uldsofaer og børn, der leder efter undskyldninger for ikke at sove, så må vi godt.

2) Jeg tror måske, at jeg er blevet rodet ind i noget netværksnoget for folk, der er flyttet til Esbjerg. Og det bliver et kæmpe ja tak herfra, for de indfødte hernede er godt nok svære at komme ind på livet af – også selvom man kan fremvise gyldigt indfødselsbevis. Begrebet ”selvvalgt enlig mor” lader til at blive opfattet som en storbyomskrivning af ufrivilligt at have født et barn uden for ægteskab, og jeg er skæv i alle grupperne hernede: Mine jævnaldrene har 3 store børn og et hus, de går og bygger om på, og førstegangsmødrene er i starten af 20’erne. Men hvis hende, jeg drak kaffe med i dag er bare nogenlunde repræsentativ for de andre medlemmer i gruppen, tegner det godt, og der er udsigt til både gode diskussioner og grin. Tak til dig, Maren, for venligt, men bestemt at tvinge hende over på min blog.
3) Anton har udviklet humor - måske som modvægt til sin mørkeangst, som han udklækkede fredag nat kl. 00.30 sharp. (Venligst skrid igen, tak.) Da vi i dag for 7. gang på en uge kørte forbi marken med køer, og jeg for 7. gang spurgte: ”Hvad siger koen?” i tryg forvisning om, at den for 7. dag i træk ville sige: ”Muh!” kiggede han på mig og svarede uden at blinke: ”Bøh!” Hvorefter han flækkede af grin over sig selv. Han er fuldstændig uovertruffen, og jeg var ved at køre i grøften over at skulle grine, highfive og knuse ham på en gang.

4) Jeg har fulgt en af mine læseres anbefalinger og købt ”We need to talk about Kevin” og har samtidig på magisk vis ramt en af de tidslommer, hvor man er godt med med alt det praktiske, og derfor kan bruge al Antons sovetid på at læse. Den er GOD!
5) Jeg har fundet ud af, hvordan man kan bruge Instagram til at stalke sine venner med. Når de er uforsigtige nok til at poste billeder med #vesterhavet under, så er det næste der sker, at jeg laver en ”Heeeeere’s Johnny!!” på glasdøren i sommerhuset. Muhahahaha!

6 kommentarer:

 1. YAY!
  Hurra for fantastiske weekender (og nej ikke med s vel? Så internationale er vi altså ikke i Lystrup og Esbjerg. NEJ vi er ej)
  Hurra for kaffe netværk vi ka li!
  Hurra for at du køber gode bøger - som jeg så kan låne.
  HURRA!

  SvarSlet
 2. Kan lige se dig skræmme livet af folk :D

  SvarSlet
 3. Den m Kevin er GOD, men også lidt farlig - da den helt sikkert putter to kilo nerotisk angstbyrde på ens skuldre ... Helle for aldrig at være i den mors sko!

  SvarSlet
 4. Når Scary Johnny har sådan en bette Anton med, så bliver man ikke så bange igen. Selvom han havde en skruemaskine i bæltet. Hyggeligt...

  SvarSlet
 5. Altså, jeg er bare helt igennem glad for, at du har købt og værdsætter 'We need to talk about Kevin', da det var mig, der anbefalede den. Jeg håber stærkt på en blogpost fra dig om bogen, når du er færdig med den. Har haft et stort behov for at debattere den, efter jeg læste den, og har prakket den på alle mine læsende venner:-) Bonusinfo: I dag udkommer filmen på DVD - hvis du som jeg ikke nåede at se den i biffen.

  SvarSlet
 6. Elsker elsker elsker din 3'er og 5'er og glæder mig over, at der og er et stykke fra Esbjerg til Skagen, når jeg drager på efterårs-week-end ;-)

  SvarSlet