lørdag den 5. maj 2012

Vikingekongen Anton.

Jeg har en søster, der er god til det, der ligger i spændingsfeltet mellem det alternative og naturen, hvilket er super fedt, for jeg ville f.eks. aldrig selv have opdaget, at der var vikingemarked i Ribe i går, om jeg så havde fået 1000 år til det.

Så af sted med os. Og når jeg lige kigger på den sætning, så må jeg le over, hvor kort den er, i forhold til mængden af realtid, den dækker over. Minder en del om at pakke til en festival, faktisk, hvor man forsøger at løse en ligning med 24 ubekendte, og skal afveje nødvendighed af både regnbukser og solcreme i forhold mængden af lort, det er muligt at slæbe rundt på blandt mange mennesker på trange udendørsarealer.
Blot med de meget markante forskelle, at det a) ikke (primært) er en selv, det går ud over, hvis man har glemt noget, og man b) ikke kan bruge alkohol til at dulme vådt tøj og solskoldninger.
Det startede også meget fint med, at nogen havde pakket to venstrestøvler i hhv. størrelse 22 og 23.
Nogle gange får jeg simpelthen sådan lyst til at bestille et tæskehold til mig selv.
Men det blev sådan en fantastisk dag. Jeg elsker, elsker, elsker, at Anton er blevet så stor, at han kan fistre rundt selv, og at man derfor ikke er bundet til en barnevogn, som man ikke kan komme ind i klinede lerhytter med, at man kan stikke ham en bolle, hvis tiden skrider, og der ikke lige er en microovn i nærheden, og at han kan være vågen i mere end to timer af gangen, så man ikke skal starte med at panikke over, at der ikke er nogen steder, man kan stille ham til at sove. Love it!
Og det var skideskægt at se, at mens vi pegede på de udklædte vikinger (og her må jeg indrømme, at jeg ikke er helt sikker på, at de alle sammen opfattede deres outfit som udklædning) med ”Nej, PRØV at se”-mimik, så var Anton mest optaget af deres plankeværk. Han ved selvfølgelig heller ikke, at de ikke bare er extremhipsters on the loose, men han hilste pænt på dem alle sammen – mange gange – fordi hans yndlingsord stadig er ”Hej!”, og jeg elsker at have et barn, der elsker andre mennesker.
Alt er godt.

(Bemærk venligst det famøse plankeværk i baggrunden.)

8 kommentarer:

 1. Haha "extremhipsters on the loose"

  Hejsa Anton, din lækkermås!

  SvarSlet
 2. Dejlig post:-) og lækre Anton!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Åh jeg elsker når alt er godt!! og jeg ELSKER Antons hysterisk glade udtryk :o)

  SvarSlet
 5. Hold. Nu. KÆFT, hvor den dreng ligner sin mor! Det var da helt vildt!

  SvarSlet
 6. Kunne han SE mere glad ud? Dejligt billede af en dejlig unge :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er han LÆKKER!

  SvarSlet