fredag den 20. april 2012

Godt:

Hvem ringer til reklamebureauerne og bringer dem up to speed på, at de skal stoppe med at bruge børnespeakere i alle former for reklamer LIGE nu?

Jeg troede engang, at det måtte være fordi man blev sindssyg, skiftede personlighed og tabte sin smag i forbindelse med, at man fik børn, og dermed pludselig synes, at det var sødt, at den endeløse strøm af irriterende smølfespeak fortsatte, men jeg kan oplyse, at jeg post Anton stadig får lyst til at rive mine arme af og tæve radioen med den våde ende, når snottede unger med skabet stemme reklamerer for bagere og hoppeborge.

HVEM synes, at det er sødt? Hvem?? Jeg har tjekket min mor ifald svaret er: ’Bedstemødre’. Hun hader dem også.

10 kommentarer:

 1. Gudemetafor: Rive mine arme af og tæve radioen med den våde ende!
  Dette må og skal blive en klassiker.

  Eneste aber dabei er spørgsmålet om hvordan hulen man tæver noget/nogen, hvis man ikke har nogen arme?

  SvarSlet
 2. @Britt: Man har den tørre ende i munden...

  SvarSlet
 3. Totalt griner! Både indlægget og de to første kommentarer ;-)

  SvarSlet
 4. Hahahahaaa Kasper :oD

  Linda, gad du måske lige ringe til reklamerne og sige det? Jeg hepper gerne i baggrunden. ULTRA hader de skabede børnestemmer!

  SvarSlet
 5. Hvad er det for nogle reklamer? Dem har jeg ikke lagt mærke til (undskyld!)
  ;-)

  SvarSlet
 6. Desværre er det jo ikke kun reklamer, der benytter den gimick. I flyet på vej til feriedestinationen lyder det som om det er en 5 årig, der instruerer om, hvordan jeg tager min sikkerhedssele, og når en eller anden håbløst tåbelig journalist giver sig til at interviewe børn om dette eller hint, så er jeg kun nanosekunder fra at hallalslagte surround-sounden.

  SvarSlet
 7. Kan læse at du også hører SkalaFM :)

  SvarSlet
 8. Jeg rejser også ørebørster når jeg hører den slags!

  SvarSlet
 9. (http://www.information.dk/298957)
  ((du er garntrisse allerede oversvømmet med det her link. rundstykke, Linda))

  SvarSlet