mandag den 30. januar 2012

Surelinda.com

Kender I de udtryk, man udvikler i venskaber, som ofte er rimelig irriterende for udenforstående at skulle lægge øre til, fordi man aldrig fatter, hvorfor et eller andet sort snak er skide sjovt, og skal siges h-e-l-e tiden?

Jeg tror, at vi alle sammen har dem, udtrykkene. Jeg havde f.eks. engang en veninde, som jeg altid delte verden op i to med. Sætningen startede med: ”Der findes to slags mennesker – ” og så fyldte man på efter behov og oplevet virkelighed. F.eks. ”Der findes to slags mennesker: Dem, der gider bo i Viby, og dem, der ikke gør” (Det her var meget, meget præ-Esbjerg). Eller ”Der findes to slags mennesker: Dem, der gør generte mennesker opmærksom på at de rødmer, og dem der ikke gør.”
Selvom jeg ikke længere ser veninden, hænger udtrykket stadig fast i min hjerne, og trænger sig på, når situationen kalder på det. F.eks. når jeg hører om folk, der lukker deres Wordfeud profiler, fordi de ikke gider spille mod modstandere, der snyder. For der findes to slags mennesker: Dem, der gider vinde med snyd, og dem, der ikke gør. Jeg hører til de sidste. Det betyder faktisk ikke så meget for mig, om den, jeg spiller imod, snyder, men en sejr, man har snydt sig til, er besudlet og ikke værd at prale af. Hvilket selvsagt er meget, meget vigtigt i forhold til håneretten.

I dag er aviserne fulde af danske håndboldherrer, der suser rundt med vind i de lange lokker, armene hævet over hovedet og hvide væg-til-væg vi-er-europamestre-el-tandbørstesmil. Og så er det bare, at jeg synes, at det grænser til snyd, når man spiller, som om man er bange for bolden og får lammebank i halvdelen af turneringen, og så pludselig pga. tekniske finurligheder og polakker, kan gøre krav på titlen ”Europas Bedste”.
Men måske der bare findes to slags mennesker: Dem, der kan glæde sig på andres vegne og dem, der ikke kan.

14 kommentarer:

 1. - og glædelig mandag til dig også. Jeg holder mig heelt ude af håndboldsnak, fordi jeg grundlæggende er ligeglad. Men snyd generelt? Det hverken gider eller forstår jeg. For du har ret - det må da være hult at være vinder uden egentlig at være det.

  SvarSlet
 2. Geniale betragtninger. Hahaha

  SvarSlet
 3. Hm, kan du ikke lige forklare hvad det handler om?? Jeg kom først med på vognen da det begyndte at gå godt nemlig, og indtil da skyede jeg al håndbldsnak - så nu vil jeg rigtig gerne vide, hvis det ser dumt ud, at jeg sådan glæder mig over at DK vandt.. :D

  SvarSlet
 4. Blink, Linda - som vanlig!!

  SvarSlet
 5. Hvordan ved man, at ens modstander snyder i wordfeud?

  SvarSlet
 6. Ahmen vi SNØD jo ikke.. Svineheldige ja - men, jeg elsker en sejr, om så det er håndbold, fodbold eller curling (ok, ikke curling)så varmer jeg mig gerne ved jubelscenerne og lader som om jeg ved, hvad det går ud på :)
  Men jeg ser også udelukkende finale-kampe, vejen derhen finder jeg uendeligt kedsommelig...
  Hvis jeg interesserede mig for fodbold ville jeg nok også være sådan en der skiftede yndlingshold afhængig af deres vinderchancer...

  Men Boldsen er stadig sød - også uden for banen :)

  SvarSlet
 7. Jeg vil altså heller ikke sige, at EM-drengene snød eller vandt på "fiksfakserier". De fik de point, de skulle, for at gå videre - de kom bare i en rækkefølge, så det virkede utrooolig heldigt!

  SvarSlet
 8. Nah... kan godt ske, at de håndbolddrenge spillede som en pose nødder i halvdelen af kampene. Men de snød altså ikke! Det var helt efter reglerne. Og en hel masse held! Og så er sejren squ sød :-)

  SvarSlet
 9. Århh Linda - hvis bare alle var som os ikk?? :o)

  SvarSlet
 10. Kender godt det med underlige udtryk har drevet mange til vanvid med sætningen "Hips REALLY don't lie" efter en nostalgisk tur i Legoland, hvor vi jo skulle sidde to ved siden af hinanden i kålormen (ligesom i de gode gamle dage). Det kan ikke anbefales, hvis man er normalvægtig og holder af sine hofter.

  Håndbolden forstår jeg mig tilgengæld ikke rigtig på!

  SvarSlet
 11. Der må optimeres, Linda ;0)

  SvarSlet
 12. Åh jeg tænker på at skrive et indlæg om det samme.

  Pludselig spiller ens modstander Strandvasker for 348 point, efter maksimalt at have lavet 24 i resten af spillet :D

  SvarSlet
 13. Altså - nu må I fanme godt lade være med at ødelægge WordFeud, før jeg har mulighed for at deltage i det.

  (Sender endnu en uvenlig tanke til tåberne, der sælger iPhones, de ikke har på lager og ikke kan få fat i...)

  SvarSlet
 14. Hvordan snyder man i worfeud? Er åbenbart lidt naiv...
  Og kunne aldrig finde på at snyde. Så hvis du/I vil en ærlig modstander, så prøv helleipsen :)

  SvarSlet