fredag den 23. december 2011

Meget actionpakket indlæg forude.

Her er godt nok stille, hva? Kan ikke engang påberåbe mig en anstændig omgang julestress; jeg er færdig med det hele, og har oven i købet haft tid til at hygge mig med at blive det.

Det er bare lige en af de perioder, hvor det mest ophidsende, der er sket er, at jeg har vendt voksdugen i køkkenet rundt, så mærkerne fra Antons flittigt brugte træhammer nu er gemt under adventskransen i den fjerne ende af bordet.
Undskyld. Skulle der lige have været en advarsel på, før det blev så vildt?

Har haft så god tid, at jeg nu har fået bestilt tid ved en frisør hernede til noget klip og noget farve. Ved ikke helt, hvad jeg håber på at opnå med det der klip, for det er jo smerteligt kort tid siden, at jeg fik pagen monteret. En lille del af mig håber nok, at hun kan .. fikse det. Trylle noget mere hår frem, eller noget.
Hvis jeg kommer ud med ekstensions, vil jeg gerne skydes.

På forhånd tak.

Og glædelig jul.

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul til dig og lille Anton!

  Randi

  SvarSlet
 2. Tak for du gider skrive. Følger dig troligt. Glædelig jul!

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til jer Linda - hvordan gik det med håret?

  SvarSlet
 4. glæder mig til at se håret ;) for nu må vi jo snart få det at se :) pretty pleeease

  SvarSlet