fredag den 11. november 2011

Så STOPPER DET!!!!

2. stenslag på 6 dage.

På samme måde som sidst. En fugl, der "tabte" et bær.

%#!!§%!%&#% !!!!!!!!!!!!

Hvis vi rammer hattrick, inden ugen er omme, vier jeg mit liv til at udradere den samlede fuglebestand i Danmark. Fjer for fjer.

It's ON, bitches!

14 kommentarer:

 1. De er eddermame modige de fugle!!! Jeg turde s* ikke ;-)
  Ps ØV!!!! Hvor træls for dig!!

  SvarSlet
 2. Er enig med Mette, de er godt nok modige de der fugle der er omkring dig i de her dage! Vi smadrer dem gør vi ...eller bedre endnu, vi henter mit haglgevær i garagen! ...Så kan de lære det en gang for alle!!

  SvarSlet
 3. Rikke: Ligger det ved siden af de fede save? :)

  SvarSlet
 4. Med det held må du hellere købe en lørdagslotto

  SvarSlet
 5. Sig mig, hvad er de der bær lavet af over i jylland?!

  SvarSlet
 6. Det kunne have været meget, meget værre...

  SvarSlet
 7. Det er jo det jeg siger, et stenslag kommer aldrig alene :)

  SvarSlet
 8. Karne: Jeg tror lige, at jeg venter til næste uge:)

  Budgetpigen: Jeg er lige ved at tro, at man bare kan knalde dem direkte i kammeret på sit gevær. Grr!

  Peter: Hørt!!

  Anonym: Sandt. Og det kan siges om det meste af det, jeg blogger om.

  UR: Hører jeg dig sige, at jeg ligeså godt kan berede mig på det tredje og sidste?

  SvarSlet
 9. Samme skete den gang jeg var yngre. Mine foraeldre undrede sig meget over de to stenslag, som var kommet i forlygterne.... De snakkede om at nu skulle de da ogsaa have det fixet, da min dengang 3 aarige bror kommer ud og stolt siger "Mi har gjort"! Mine foraeldrene kigger paa ham og udbryder "HVAD?!?" hvorpaa min bror smiler og siger stolt: "Ja, mi' har gjort med hammer"...

  God dag.

  SvarSlet
 10. Jeg tror ikke det er bær, men nødder eller agern, og at det er en krage/råge/allike der smider nødden fra stor højde ned på vejen, som jo er hårdere end jorden, og derfor velegnet til at knække skallen. Uheldigvis er din bil i vejen for projektet.

  SvarSlet
 11. Nu sidder jeg og forestiller mig sådan noget 'CSI:Jylland', hvor de piller ammo ud af et skudsår og siger: 9mm tyttebær!

  SvarSlet
 12. Budgetpigen: Hahahaha! Good one!:)

  SvarSlet