søndag den 11. september 2011

Men i det mindste må vi snart drikke gløgg.

Fuck, mand. Kan SLET ikke komme op i gear. Jeg har travlt, får ting fra hånden og skribler løs i min kalender, men jeg kører på autopilot, og det er som om, at det hele i virkeligheden handler om en anden.

Come to think of it, så synes jeg faktisk, at det er en nærmest generel tilstand i DK. Er det ikke lidt som om, vi har glemt at komme tilbage fra ferie? De fleste af mine favoritblogs har længere frekvens mellem indlæggene, antallet af kommentarer over hele linien er faldet, der er ikke så mange mennesker, som der plejer at være, hverken i butikkerne, på motorvejen eller i fitnesscentret (hvad mener du med, om det kan skyldes, at jeg er flyttet til Esbjerg?), og egentlig er det bare, som om vi alle sammen går rundt og venter på noget, der ikke rigtigt vil indfinder sig.
Sommeren, måske?

(Min kammerat flyver til USA i dag, så jeg har tænkt mig at forbigå 11. september i sammenbidt tavshed.)

8 kommentarer:

 1. Jeg troede, det bare var mig. Du må gerne få min ration glögg for at få mig til at føle mig knapt så alene med den fornemmelse

  SvarSlet
 2. Enig. Jeg er selv gået lidt kold. Men jeg tror det er fordi jeg har alt for mange tanker, jeg ikke kan dele med alle.

  SvarSlet
 3. Måske er det fordi sommeren aldrig rigtig kom til Danmark i år?

  Så har vi svært ved at acceptere, at den er forbi - når den nu aldrig har været her..

  SvarSlet
 4. Ja du må ikke få min glögg.. jeg glæder mig usigeligt meget til den selv. :)
  her er verden bare gået i rutiner pga studiestart og vuggestuestart. fuck det er hårdt.
  Jeg er stadig misundelig på du er flyttet til Esbjerg. Ikke Esbjerg som sted, men på "landet" med parcelhus. øj det gad jeg godt.

  SvarSlet
 5. Det er pga valget, det har vi ventet på siden Claus Hjort blev kendt skyldig i sagen om de arbejdsløse.

  Det eller fordi den skide sommer aldrig kom som du siger.

  SvarSlet
 6. Tror s* det er Esbjerg Linda ;-)
  Farer selv rundt som en skoldet skid - tralvt travlt og en masse i hovedet lige som onkel Anne, som ikke lige kommunikeres alle steder... Puhh ku godt bruge ferie et sted med (den) sommer (vi aldrig har haft)... Mine knogler mangler at blive varmet igennem...

  SvarSlet
 7. Helt enig - troede bare kun det var mig, der havde det sådan. Rart at det ikke er tilfældet!

  SvarSlet
 8. Mit glögg er up for grabs (gerne i bytte for energivitaminer med 300% here and now effekt), for jeg kan ikke døje det skidt. Her holdes der altid varmtchokoladeefterårogvinter i stedet. Jeg vågner igen når engang nogen får slæbt mig ud i noget der minder om sol og varme.

  SvarSlet