lørdag den 3. september 2011

Er det virkelig det, vælgerne vil have?

”Gæld eller velfærd?” spørger de ovre i Venstre, mens Anders Samuelsen gerne vil vide, om vi vil have ”Stilstand eller vækst?”

Store spørgsmål.

Svære spørgsmål.
Tilsyneladende skal valget vindes på så lavt et lixtal som muligt.

Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er politikerne eller os, der er blevet dummere.

5 kommentarer:

 1. POLITIKERNE! Personligt stemte jeg dagen efter valget blev udskrevet. Så er den potte ude, og jeg kan med god samvittighed overhøre samtlige formålsløse debatter, ja selv valgplakaterne synes efterhånden at falde i ét med Cirkus Benneweis annonceringerne.

  Pernille

  SvarSlet
 2. Jeg ved det heller ikke. Jeg bliver mere og mere målløs over at blive kommunikeret til som en savlende åndsamøbe. Hmm.

  Jeg synes faktisk, at politikerne burde have langt mere individuel taletid, hvor de forklarede deres politik for sig selv og ikke - som det er nu - i forhold til de andre partier. Hvor de fik lov til at fremføre sammenhængende argumenter og uddybe deres synspunkter i ro og mag i stedet for det her latterlige ræs, hvor alting bliver kogt ned til hyperforsimplede, indholdsløse paroler.

  Men een ting er jeg dog glad for til forskel fra de sidste to-tre valgkampe: At vi ikke skal trækkes igennem eneløse, irrelevante, fladpandede "diskussioner" om integration. DF prøver selvfølgelig, men de kommer ikke rigtig igennem, og det er jeg glad for. Så selvom valgkampen ikke kommer omkring alle relevante emner, så synes jeg alligevel den er mere afbalanceret fokusmæssigt end den har været.

  SvarSlet
 3. Har også brevstemt - kan anbefales, alt valg snakken praller af på en, og jeg har jo alligevel, for 100 år siden sat mig ind i hvad jeg mener, så behøver man slet ikke en valgkamp :)

  SvarSlet
 4. Har stemt på Helle, hun er sød, pæn og klog.

  Desuden mener jeg at vi bør have en kvindelig statsmedister for første gang i vor sørgelige historie.

  Hader at blå blok er så gode til at manipulere folk til at tro, at røds plan er ufinansieret.

  SvarSlet
 5. DET har jeg også tænkt - med præcis samme ordvalg - mange gange i løbet af de sidste par uger.

  SvarSlet