torsdag den 9. juni 2011

Hjælp til selvhjælp.

Jeg var til frisør forleden, hvilket er meget tæt på at være mit yndlingstidsfordriv. Både fordi jeg har verdens bedste frisør, men også fordi alt i livet generelt bare bliver federe med alufælge nyrenoveret hår. Og så æææælsker jeg, at der er mulighed for lige at fikse sit liv, 1-2-3, mens man alligevel bare sidder med stanniol i håret og ligner noget, det er flygtet fra psyk.

I et af bladene var der således en artikel om 2 kvinder, der havde truffet 'livsændrende beslutninger i sidste øjeblik'. Den ene kvinde havde opsagt sit job som noget super duper high tech direktør af en slags for at blive leder af et børnehjem i Indien, og den anden havde valgt at få et barn som 40-årig.(Jeg forstod aldrig helt, hvordan kvinde #2 passede til overskriften, for hun var blevet knaldet gravid ved et uheld – 2 gange - hvilket for mig lyder mere som lemfældig omgang med prævention end rendyrket beslutsomhed.)

Som altid efter den slags artikler, fulgte et interview med en psykolog, der forsøgte at svare på, hvorfor nogle mennesker kan træffe beslutninger, og andre ikke kan, men at – bare rolig – alle kan lære det, så som den store finale, fulgte opskriften på succes i punktform.

And. I. LOVE. It!

Det første og allervigtigste var, at man skulle gøre sig klart, hvad man ønskede. Skulle man være lidt i tvivl om, hvad dét var, kunne man finde ud af på følgende måde: ”Sæt dig et roligt sted, luk øjnene og træk vejret dybt [...] Skab kontakt til den del af dig, som ved, hvad der er sandt for dig [..].”

Nå, dén del. Hvis jeg da bare havde vist det noget før. Og havde haft et kort, så jeg kunne finde derhen. Og altid var enig med mig selv om, hvad der var sandt for mig, i stedet for at ville noget den ene dag, og det stik modsatte den næste.

Men godt nyt for alle dem, der ikke aner, hvad de vil, men som er helt in sync med indre dele, dog.

Andet punkt var: 'Lev som om'. Og her bliver jeg nødt til at citere teksten ordret, for at yde den retfærdighed.

”Lige tiltrækker lige, så de tanker du har om dig selv vil finde svar. Savner du f.eks. en kæreste, så begynd at føle dig, som om du har en. Føl at du er elsket, lækker, begæret og interessant.”

Den første sætning er så fin, så fin, som den står der, helt uunderbygget og uimodsagt.

Den næste er … aj, men jeg kan jo for fanden ikke engang ironisere over det.. den er sgu da bare for dum!! Vis mig den, der har fået en kæreste på den måde. Jo! Gør! Hvis det var så enkelt, så gik der sgu da ingen frustrerede singler rundt derude!

Herudover skulle man huske at "nyde processen" *smiley-der-skærer-tænder* og ”være taknemmelig”, hvilket selvfølgelig indebar den obligatoriske øvelse med dagligt at skrive 5 ting ned, som var taknemmelig over.

F.eks. at man havde mad nok.

Mad nok!? Ajmen, er det mig, eller har de her punkter ikke engang noget med beslutningsprocessen at gøre? Er det ikke bare Selvhjælp, Greatest Hits?

Jeg begriber ikke, at man som autoriseret psykolog har lyst til at lægge ryg til den slags.

98 kommentarer:

 1. Hø hø. Hvis man kan blive betalt for at sige sådan noget sludder, , så tror jeg, at jeg skal lave et brancheskrift.
  Kvinde #2('s ligesindede) tror jeg forresten jeg så i Netto i går. Hun købte en graviditetstest OG prævention. Hmm.

  SvarSlet
 2. Ha ha;-)) Tak for berigende , inspirerende læsning. Jeg må snart til frisør igen. Tsk..

  SvarSlet
 3. HAHAHAHAHAHA, elsker det. Stod der virkelig ikke ordet "rejse" nogen steder? Årh hvor er jeg ellers træt af, at alt - ægteskaber, skilsmisser, børnefødsler, karriereskift, dødsfald, vægttab, venskaber og nye forhold - omtales som rejser mig her og rejser mig der. Hold nu op med det..

  SvarSlet
 4. HVAD? Passer det ikke?? Det ku du eddermame godt ha sagt noget før. Nu har jeg stået i haven og forestillet mig i flere dage at der faldt JellyBeans ned fra himlen.
  Har endda nydt processen bare lidt - og været meget meget visuel i min forestilling. Set mig selv med fyldte Margrethe skåle!
  Nå, men øv så!

  SvarSlet
 5. Nogle gange skammer jeg mig så frygteligt over mit fag!!! 'nough said!!!

  SvarSlet
 6. Seriøst, uden pis. Hun laver en totalt rip-off. Til et projekt på uni skulle vi sammenligne nogle selvhjælpsbøger. At en psykolog i ramme alvor kan ævle om det lort, der står i The Secret fatter jeg ikke. At The Secret nogensinde blev en verdensomspændende succes fatter jeg heller ikke. Men der er så meget jeg ikke fatter.
  Nej hov, det er her at jeg skal udsende til universet, hvad jeg ønsker og lade som om - for så fatter jeg!
  Tak for hjælpen... idiot.

  (og med fare for at ødelægge hele tonen i kommentaren, så vil jeg bare lige sige tusind tak for en fantastisk blog - og et usædvanligt fantastisk sprog)

  SvarSlet
 7. du er sikker på personen var autoriseret psykolog? du læste ikke bare psykolog og så stod der i virkeligheden rablende sindssyg dum i låget kvaksalver?!

  jeg fatter ikke dameblade... er der nogen der tager dte der står i dem seriøst?

  SvarSlet
 8. Ved ikke om jeg tør anbefale den kombi min egen frisør har, men here goes: Manden er frisør - og coach!

  Og jeg skal da lige love for, at der kan blive stillet spørgsmål man ikke selv ønsker at høre svaret på, mens farven virker.

  Love it! Selvom jeg nogle gange tigger og beder om at få lov at synke hen med et dameblad, bare for at få lidt underlødig underholdning

  SvarSlet
 9. HAHAHAHAAH LOVE IT LOVE IT LOVE IT. Du er gået hen og blevet mit midnight drug, så nu håber jeg dælme bare at internettet er opfundet derovre i det der Esbjerg!!! (siger den sproglige student fra Esbjerg Statsskole så) ;o) Er i øvrigt vild med at man bare lige "skal sætte sig et roligt sted og lukke øjnene". Hahahah.... tror ikke at den psykolog der er mor til hverken en Lærke eller Albert....

  SvarSlet
 10. Har lige købt et dameblad - selvom jeg hver gang jeg læser den slags blir enig med mig selv om at jeg HADER dem... ikke bare fordi de er dumme, men mest fordi alle er enten tynde eller lykkelige i dem - nogen endda begge dele! Jeg håber nogen prøver de dér gode selvhjælpsråd af - og hvis de virker vil jeg ha dokumentation, og først DA går jeg personligt i gang med at påkalde jelly beans & kærester!!! Tak for munter læsning på den skrappe måde! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 11. dameblade er fuld af lort.

  there I said it!

  SvarSlet
 12. Linda, jeg tror inderst inde ikke at du mener det du skriver! Al den vrede kommer sikkert af at du er single! Hvis du nu bare greb en pen og et papir og noterede alle de ting der gør dig glad og taknemmelig, så kunne det være at du kunne finde den sande vej for dig, som er helt belagt med roser og honning (ja det er en klistret vej, den sande) og så kommer der en flot mand som elsker dig for lige præcis den du er! *indsæt-smiley-der-brækker-sig-i-lårtykke-stråler*... ;)

  SvarSlet
 13. hvis du virkelig vil op i det røde felt, så tjek millionøse metoden! Mage til crap skal man lede længe efter. Første gang jeg faldt over det, troede jeg seriøst, at det var nogen, der gjorde tykt grin med selvhjælps 'metoder'. But sadly I was wrong!
  -Betyt

  SvarSlet
 14. Tror måske kvinde #2 var med, fordi hun denne gang faktisk besluttede at tage konsekvensen af de ubeskyttede knald? I stedet for at forny klippekortet til 'abort-afdelingen'.

  - Signe

  SvarSlet
 15. Det er fandme smukt...

  Og jeg troede at en kæreste først dukkede op, når man helt havde glemt, at man gerne ville have én? (Er det ikke det, man siger?)

  Tror du vil opdage at Hr. fancy psykolog har taget et AUC aftenkursus og sidegeshæfter som 'lifecoach'...

  SvarSlet
 16. Possibly the most amazing blog that I read all year vintage wedding dresses!?!

  SvarSlet
 17. ativan pills ativan dosage panic disorder - ativan zoloft

  SvarSlet
 18. c4ks84bd http://www.cheapisotretinoinforless.net/#order-isotretinoin - order isotretinoin purchase accutane

  SvarSlet
 19. c4ks84bd http://www.cheapisotretinoinforless.net/#cheap-accutane-online - cheap accutane online cheap isotretinoin

  SvarSlet
 20. c4ks84bd http://www.cheapisotretinoinforless.net/#purchase-accutane - purchase accutane purchase accutane online

  SvarSlet
 21. xn7bl2d5 http://www.cheapisotretinoinforless.net/#order-accutane-online - buy generic accutane buy generic accutane no prescription

  SvarSlet
 22. xn7bl2d5 http://www.cheapisotretinoinforless.net/#isotretinoin-no-prescription - accutane price accutane without prescription

  SvarSlet
 23. xn7bl2d5 http://www.cheapisotretinoinforless.net/#buy-isotretinoin - isotretinoin accutane isotretinoin cost

  SvarSlet
 24. r0n6ks8f http://www.fatfreemind.com/#purchase-phentermine - purchase phentermine purchase phentermine online

  SvarSlet
 25. r0n6ks8f http://www.fatfreemind.com/#purchase-phentermine - purchase phentermine purchase phentermine online

  SvarSlet
 26. r0n6ks8f http://www.fatfreemind.com/#phentermine-cost - phentermine cost phentermine diet pills

  SvarSlet
 27. It is available in . buy Klonopin http://www.klonopin4sale.com/ - buy klonopin online without prescription Hyperekplexia, restless legs syndrome, and parasomnia are also successfully treated with Klonopin. Additionally, mania is often treated with Klopin until other drugs can start working.

  SvarSlet
 28. not9js6f http://www.thepromise1073.com/#buy-propecia - buy propecia buy propecia no prescription

  SvarSlet
 29. not9js6f http://www.thepromise1073.com/#finasteride-online-no-prescription - finasteride online no prescription finasteride online pharmacy

  SvarSlet
 30. Some of the more common complaints include but are not limited to hives, fatigued, loss of coordination, rashes, suicidal ideation, hallucinations, ataxia, short term memory loss, and more. http://www.xanax4less.com/ - xanax 2mg You can buy Xanax(Alprazolam) online and save serious money! Anxiety associated with moderate to severe depression is also successfully treated with Xanax in many cases. Xanax is classified as a short acting benzodiazepine and is used to treat anxiety disorders as well as panic attacks.

  SvarSlet
 31. fo9n8d6 http://www.gamertvnetwork.com/#valium-for-sale - valium for sale cheap valium

  SvarSlet
 32. s5fb8s4c1 http://www.diazepamworks.com/#valium-10mg - valium 10mg cheap valium online , http://heavymetalchic.com/#cheapest-accutane - cheapest accutane cheapest accutane online

  SvarSlet
 33. Occasionally Propecia is used in hormone replacement therapy when a man is undergoing surgery to become a female in combination with estrogen. Propecia without prescription http://www.worldlysoles.com/ - order propecia online It is possible to experience an allergic reaction when taking Propecia so if you have a rash, severe dizziness or trouble breathing, seek medical attention immediately. No hard proof exists yet that Propecia causes cancer but any patient who wishes to take this drug should be make aware of the possible risk.

  SvarSlet
 34. Side effects of Restoril include but not limited to: - Blurry Vision - Dizziness - Sex Drive Changes - Anxiety - Headache In rare cases, sometimes a patient that is using Restoril might start experiencing restlessness, sweating, memory loss, fainting, vision changing, thoughts of suicide, unusual thoughts, agitation, hallucinations, mood or mental changes then they should call the doctor right away. How To Use Restoril: Restoril should be taken by the mouth. http://www.restoril4sale.com/ - order temazepam online Restoril rating: 5 based on 318 votes. It belongs to the class of medications known as Temazepam and works as a sedative or hypnotic. Patients that might have sensitive stomachs should take Restoril with food, however food is not required.

  SvarSlet
 35. If you are suffering from depression and do not know what to do about it then ask your doctor about Zoloft. Once these chemicals in the brain have been returned to normal levels then the depression will go away. http://thomlynchblog.com/ - purchase zoloft Like most antidepressants, you cannot suddenly stop taking Zoloft. Patients should discuss side effects with their doctor as they occur to ascertain whether the side effect is normal or can be helped.

  SvarSlet
 36. Panic disorders generally are a result of an overly active or overly excited brain. As with all medication, you should talk to your doctor about any existing medications that youпїЅre taking. [url=http://androiddose.com/]cheap xanax online[/url] http://androiddose.com/ - buying xanax online There is a strong possibility of forming a habit from taking Xanax. Panic disorders generally are a result of an overly active or overly excited brain.

  SvarSlet
 37. Imitrex gives those suffering from migraine and cluster headaches relief so that they can get back to their daily routines. Imitrex decreases the dependency on other pain medications which has the added benefit of eliminating the side effects of those pain medications as well. http://www.hawaiianhospitalitygroup.com/ - imitrex sale Imitrex can help to relieve these symptoms much sooner than if the migraine headache went untreated when it can last for up to seventy-two hours. Imitrex

  SvarSlet
 38. t8n3m6j1h http://www.kitkeith.com/#buy-diflucan-without-prescription - buy diflucan without prescription buy fluconazole

  SvarSlet
 39. t8n3m6j1h http://www.waynenealchevy.com/#buy-sumatriptan-online - buy sumatriptan online buy cheap imitrex

  SvarSlet
 40. t8n3m6j1h http://www.correctmygolfslice.com/#buy-levitra-vardenafil - buy levitra vardenafil buy vardenafil

  SvarSlet
 41. t8n3m6j1h http://www.instadrivecoatings.com/#klonopin-online-no-prescription - klonopin online no prescription klonopin for sale

  SvarSlet
 42. t8n3m6j1h http://www.kitkeith.com/#generic-diflucan - generic diflucan generic diflucan no prescription

  SvarSlet
 43. t8n3m6j1h http://www.waynenealchevy.com/#imitrex-sale - imitrex sale imitrex without prescription

  SvarSlet
 44. t8n3m6j1h http://www.correctmygolfslice.com/#levitra-drug - levitra drug levitra for sale

  SvarSlet
 45. t8n3m6j1h http://www.bestpriceimitrex.com/#order-sumatriptan - order sumatriptan purchase imitrex

  SvarSlet
 46. オンラインカジノ 比較 オンラインカジノ 2ch [url=http://xn--japan-ym4dobj1jwjxk6dc.com/ ]オンラインポーカー [/url] http://xn--japan-ym4dobj1jwjxk6dc.com/ オンラインカジノ ボーナス

  SvarSlet
 47. t6m2m6k7 http://www.tanzonespa.com/#finasteride-5mg - finasteride 5mg finasteride cost

  SvarSlet
 48. It is also used to reduce the incidence of binge eating in those that suffer from it. http://www.findingyourownhome.com/ - buy topamax online Generally it has been proven to be very safe to use and is prescribed by doctors in just about every field as symptoms and disease indicates is appropriate. It was originally formulated as an anticonvulsant and is still used as such but its uses have expanded over the years. It is also used to reduce the incidence of binge eating in those that suffer from it.

  SvarSlet
 49. l3m7n8s63h http://www.prozaccheapdeals.net/#buy-prozac - buy prozac prozac online

  SvarSlet
 50. l3m7n8s63h http://www.diflucanonlinecheap.net/#buy-diflucan - buy diflucan buy diflucan no prescription

  SvarSlet
 51. l3m7n8s63h http://www.cheapcymbaltadeal.net/#cymbalta-sale - cymbalta sale cymbalta without prescription

  SvarSlet
 52. l3m7n8s63h http://www.prednisoneonlinesale.net/#cheap-prednisolone - cheap prednisolone cheap generic prednisone

  SvarSlet
 53. http://www.klonopinonlinecheap.net/#klonopin-for-sale - klonopin for sale order klonopin online no prescription

  SvarSlet
 54. http://www.celexaforsale.net/#order-celexa-no-prescription - order celexa no prescription celexa online pharmacy

  SvarSlet
 55. l8d92h4b http://www.tanzonespa.com/#order-propecia - order propecia order propecia online

  SvarSlet
 56. l8d92h4b http://www.propeciasolution.com/#propecia-cost - propecia cost propecia finasteride 5mg

  SvarSlet
 57. l8d92h4b http://www.acompliaonlineoffer.com/#buy-acomplia-online - buy acomplia online buy acomplia online no prescription

  SvarSlet
 58. l8d92h4b http://witchesview.com/#provigil-without-prescription - provigil without prescription purchase modafinil

  SvarSlet
 59. l8d92h4b http://www.entertainmentworlddownloads.com/#buy-carisoprodol soma online pharmacy http://www.pantryblogger.net/#order-neurontin-online neurontin for pain

  SvarSlet
 60. l8d92h4b http://www.thetruthpaper.com/#prednisone-acne prednisone 5mg http://www.sinchaometals.com/#cheap-provigil order modafinil

  SvarSlet
 61. l8d92h4b http://www.xanaxworksbest.com/#buy-xanax order xanax http://marketyourpractice.net/#buy-reductil-online buy meridia online

  SvarSlet
 62. l8d92h4b http://www.sinchaometals.com/#buy-modafinil-online-without-prescription modafinil online no prescription http://www.murdoughpsoriasis.com/#cheap-topamax-online topamax without prescription

  SvarSlet
 63. l8d92h4b http://www.entertainmentworlddownloads.com/#soma-online cheap soma http://www.japan-travel-website-themes.net/#buy-xanax-online-without-prescription order xanax online no prescription

  SvarSlet
 64. Hello, b7d9h3s6 http://www.bestpriceisotretinoin.net/#buy-generic-accutane-no-prescription generic accutane online http://www.cheapstratterageneric.net/#order-atomoxetine buy strattera online

  SvarSlet
 65. Hi http://www.noprescriptionfordietpill.net/ www.noprescriptionfordietpill.net http://www.cheapprednisoneprices.net/#prednisone-price prednisone for sale

  SvarSlet
 66. the action is connected and hastens to an end. We shall see Derues like evince a more poignant interest in Concord and Fifth Avenue than in the オンラインカジノ 比較上のチュートリアル must go thither, as she is marrying the Baron de Perrier, Count certain that a battle between Bob McGraw and T. Morgan Carey was [url=http://xn--the-ti4b3ah5gqi5isdc.com ]オンラインカジノ [/url]

  SvarSlet
 67. Friends, http://www.365discountmeds.net/valium.html buy valium no prescription http://www.acomplia-bestprice.com/#cheap-acomplia acomplia sale

  SvarSlet
 68. [url=http://onlinecasino4nl.com ]casino bonus [/url]"Your Grandmamma is dead," said St. Jerome as he met us. His face was as a Roman soldier, he would be put to death. live casino spellen

  SvarSlet
 69. Friends, http://www.neurontin4sale.com/#purchase-neurontin neurontin 300 mg http://www.365discountmeds.net/xanax.html order alprazolam

  SvarSlet
 70. Friends, http://www.happypharmsales.net/ www.happypharmsales.net/ http://www.yourcarinsurancelocal.com/colorado.html car insurance colorado

  SvarSlet
 71. Friends, http://www.yourcarinsurancelocal.com/colorado.html cheap auto insurance colorado http://www.genericsoma4sale.com/#carisoprodol-350-mg buy soma online

  SvarSlet
 72. Friends, http://www.cheapimitrexoffer.com/#imitrex-medication imitrex drug http://www.bestpricezyprexa.com/#buy-zyprexa-online cheapest zyprexa

  SvarSlet
 73. Friends, http://www.levitrabargainprice.com/#cheap-generic-levitra buy vardenafil no prescription http://www.genericsoma4sale.com/#generic-carisoprodol carisoprodol online

  SvarSlet
 74. Friends, http://www.365discountmeds.net/xanax.html cheap xanax http://www.365discountmeds.net/xanax.html cheap xanax no prescription

  SvarSlet
 75. Friends, http://www.365discountmeds.net/ativan.html lorazepam online no prescription http://www.neurontinmedicine.com/#purchase-neurontin neurontin 300 mg

  SvarSlet
 76. Friends, http://www.neurontin4sale.com/#cheapest-neurontin order neurontin online http://www.imitrexdiscount.com/#buy-sumatriptan-online imitrex price

  SvarSlet
 77. Friends, http://www.cheaplexaprosale.com/#lexapro-online escitalopram no prescription http://www.celexacheapinstock.com/#celexa-20-mg citalopram online pharmacy

  SvarSlet
 78. Hello, http://www.antidepressantsnorx.com/remeron.html mirtazapine no prescription http://www.healthcaremedsnorx.net/lipitor.html cheap atorvastatin

  SvarSlet
 79. Hello, http://www.ambiennoprescriptions.net/#purchase-ambien generic ambien http://www.ativanonlinebuy.net/#buy-lorazepam-no-prescription lorazepam no prescription

  SvarSlet
 80. Hello, http://www.antidepressantsnorx.com/celexa.html citalopram no prescription http://www.medicinesnorx.net/ambien.html ambien online pharmacy

  SvarSlet
 81. Hello, http://www.imitrexdiscounted.net/#generic-imitrex-online buy sumatriptan online http://www.isotretinoindiscount.net/#accutane-without-prescription buy isotretinoin online no prescription

  SvarSlet
 82. Hi, acomplia price http://www.acompliaforcheap.com/#buy-generic-acomplia buy phentermine 37.5 http://www.375phentermineonline.net/#purchase-phentermine-online

  SvarSlet
 83. Hi, buy phentermine 37.5 online http://www.medicinesnorx.net/phentermine.html adipex 37.5 mg http://www.adipexonlineoffer.com/#adipex-37.5mg

  SvarSlet
 84. topamax online - topamax online pharmacy http://www.topamaxonlinediscount.net/#topamax-online-pharmacy

  SvarSlet
 85. hello, finasteride without prescription - finasteride without rx http://www.buyingpropeciageneric.net/#finasteride-without-rx

  SvarSlet
 86. hello, order cymbalta - order cymbalta online http://www.cymbaltaforsale.net/#order-cymbalta-online

  SvarSlet
 87. In case you are living alone affordable coffee machines , or are the only one in your household who drinks coffee, consider buying a single-serve coffee maker. Organizations which include Keurig have created coffee makers that use a coffee pod, a single serving of coffee grounds within a tiny container that fits inside the machine. This type of coffee maker can also be beneficial when you like to drink a different flavor of coffee each day. Rinse off your coffee filter ahead of putting it inside on the coffee maker. The coffee filters may have fibers or plastic on them when you take them out of your plastic packaging. When you leave these products around the filter, they are going to wind up in your coffee when it brews.

  Be certain you're putting the appropriate amount of water inside your coffee maker. For those who usually do not put enough water in, the coffee will likely be as well sturdy. Around the other hand, when you put too much water in it, your coffee will be watered down. Frequently, a great rule of thumb is always to put two cups of water in for each cup of coffee that you are generating. Use a French press to brew coffee which has a rich, robust flavor. The paper filters within a drip-style coffee maker absorb the flavorful oils in coffee. A French press, within the other hand best cheap coffee machines , consists of a plunger that pushes the coarsely ground beans to the bottom with the carafe. The oils stay in the brew, lending a richer flavor.

  http://coffeemakers101.webs.com

  SvarSlet
 88. Stress Relief Medicine Uk prednisone pills - prednisone price http://www.prednisone4sale.com/#prednisone-price

  SvarSlet
 89. Drug Concentration In Body cheap diflucan no prescription - generic diflucan no prescription http://www.diflucansaleonline.net/#generic-diflucan-no-prescription , [url=http://www.diflucansaleonline.net/#cost-of-diflucan ]cost of diflucan [/url]

  SvarSlet
 90. tfv buy atorvastatin online - buy lipitor http://www.lipitordiscountonline.net/#atorvastatin-price, [url=http://www.lipitordiscountonline.net/#atorvastatin-price]generic lipitor no prescription [/url]

  SvarSlet
 91. tmd cost of lipitor - atorvastatin price http://www.lipitordiscountonline.net/#order-lipitor, [url=http://www.lipitordiscountonline.net/#order-lipitor]cheap lipitor no prescription [/url]

  SvarSlet
 92. sob gabapentin no prescription - buy gabapentin no prescription http://www.neurontinonlinesales.net/#buy-gabapentin-no-prescription , [url=http://www.neurontinonlinesales.net/#gabapentin-300mg ]gabapentin 300mg [/url]

  SvarSlet
 93. egy buy prozac online - prozac price http://www.prozacforsaleonline.net/#buy-prozac-no-prescription , [url=http://www.prozacforsaleonline.net/#cheap-fluoxetine-no-prescription ]cost of prozac [/url]

  SvarSlet
 94. xrh atomoxetine no prescription - strattera for sale online http://www.stratteraforsale.net/#strattera-for-sale-online , [url=http://www.stratteraforsale.net/#generic-strattera-no-prescription ]generic strattera no prescription [/url]

  SvarSlet
 95. Hello, buy lipitor online no prescription - price of lipitor http://www.lipitoronlinesale.com/#price-of-lipitor , [url=http://www.lipitoronlinesale.com/#buy-generic-lipitor ]buy generic lipitor [/url]

  SvarSlet
 96. 1 cymbalta for sale - buy cymbalta online no prescription http://www.cymbaltabuyonline.net/#order-cymbalta-online, [url=http://www.cymbaltabuyonline.net/#order-cymbalta-online]cymbalta for sale[/url]

  SvarSlet
 97. [url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#jxbpj]buy cialis online[/url] - buy cialis , http://buycialispremiumpharmacy.com/#ysefr buy cialis

  SvarSlet
 98. [url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#dsixy]buy viagra online[/url] - buy viagra , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#irjft buy viagra

  SvarSlet