fredag den 8. april 2011

[Indsæt sejrsbrøl hér]

Det kan godt ske, at det ikke helt sidder, som det gjorde, da man trænede 6 dage om ugen.

Det kan også godt ske, at der er røget noget muskelmasse, og at tallet stadig svinger lidt, fordi jeg ammer.

Men idag har jeg meget lyst til at ringe til min gamle læge, og sige noget i retning af:

"Hej. Kan du huske mig? Mig, du blev ved med at ville diabetesteste? Mig, du mente tog alt for meget på, og aldrig ville tabe det igen? Jeg ringer bare lige for at sige....


HVAD SAGDE JEG, MAND!?"


For da jeg stillede mig på vægten i morges, kunne jeg se, at jeg på 4,5 måned har tabt 24 kilo af de 23, jeg tog på, da jeg var gravid.

*Yay-fucking-me-smiley!*

17 kommentarer:

 1. Det er fan'me sejt! Tillykke :)

  SvarSlet
 2. SÅDAN! det er godt nok vildt sejt gået….

  SvarSlet
 3. Fantastisk, tillykke med det .... jeg mangler stadig at tabe de tyve kilo jeg tog på efter min sidste graviditet ....
  P.S. Kan man ikke godt sige sådan, selvom min søn blev atten forleden ?!!?

  SvarSlet
 4. SÅDAN! Jeg overvejer at videresende dit indlæg til de nu TO læger, der har været bekymrede over mine indtil videre sølle ti kilo plus (i uge 30) og ikke mindst til min svigermor, der i går råbte "NEJ hvor har du taget meget på!!!" Tillykke du, det er meget dygtigt!

  SvarSlet
 5. Det er da totalt skønno! Til første graviditetsundersøgelse hos lægen havde jeg taget 3 kg på, og fik en meget skrømmende historie om en, der havde taget 45 kg på, og hvor svært det er at komme af med overvægten, når først babyen er der. Jeg var vist lidt skadefro i blikket, da jeg kom til 8 ugers undersøgelse og vejede mindre end nogensinde før.

  SvarSlet
 6. Hurraaa!!!
  Tillykke. Godt gået.

  SvarSlet
 7. Og dig er man jo så nødt til at hade lidt ;-) efter jeg har rost dig til skyerne. Men fannerme godt og flot gået. Du kan jo læse ovre hos mig hvordan det går. HAHAHAHA

  SvarSlet
 8. Tillykke med det! Jeg er som nygravid allerede ved at brække mig over alle de velmenende råd - du var fornuftig før du fik barn, og det er du stadigvæk. Sej med sej på!

  God weekend :-)

  -Anne

  SvarSlet
 9. Seje Linda :-) og då fik du den doktor ;-)!!

  SvarSlet
 10. SÅ sejt. Tillykke!! Mine 18+ kg raslede også af under amningen, men nu - efter 7 mdr. hvor min søn kun spiser grød, er alt mit tøj på forskrækkelig vis tilsyneladende krympet i vask. Om jeg begriber det... ;-)

  SvarSlet
 11. f***** sejt manner

  SvarSlet
 12. Til lykke med det! Det er skønt! Jeg har prøvet det samme, og det tyder på, at du giver Anton noget rigtig godt at spise!

  SvarSlet
 13. Altså ikke for noget, vel? Men der har ikke rigtig været noget 'raslen' af her. Tværtimod, faktisk. Det har kostet nedslidte skosåler, betændte akillessener og BJERGE af frugt og salat at nå i mål.

  Så det er derfor, jeg er så skidestolt:)

  SvarSlet
 14. Det er dølme godt gået! Jeg er først ved at få has på de genstridige 15 kg, der satte sig alt for godt fast på hofterne siden min sidste fødsel!

  Endnu engang - sådan!

  SvarSlet
 15. RING til den doktor! Eller send billede af dig selv, af tallene på vægten OG et billede af et håndholdt 'v'-tegn til lægen.
  Bare fordi du kan.

  SvarSlet
 16. SÅDAN..RING NU RING NU, DET ER LIDT LIGESOM I PRETTY WOMEN (JA OK LIDT FIRSER), HVOR HUN LIGE SMUTTER TILBAGE TIL DEN DER BUTIK DER VILLE BETJENE HENDE. OG IØVRIGT GODT GÅET_)

  SvarSlet