fredag den 4. marts 2011

Er det ikke lidt som at bygge en færge og kalde den Titanic?
9 kommentarer:

 1. Jo, det skulle jeg mene. Et selvmål af rang. :-)

  SvarSlet
 2. så også bogen i Salling i går og tænkte, at det var en noget kikset titel at give en bog!

  SvarSlet
 3. Hahaha, har også set den og tænkt at det da var den værst mulige titel! Klasse

  SvarSlet
 4. Kom nu! Så håbløs er den da ikke - den er jo netop pisse-provokerende som litteratur. Manden skriver jo om sig selv om ALLE han omgåes, familie, venner, de andre forældre i børnehaven etc. Han har mistet kontakten til mange af samme af samme grund - kan f.eks. bruge 30 sider på at beskrive sine tæerkrummende tanker ved en børnefødselsdag - og den har faktisk fundet sted.

  Er det fiktion? Er alt hvad vi skriver og beskriver fiktion, fordi vi ikke kan gengive en objektiv virkelighed? Er det ok at udstille andre i private situationer - deres handlinger, udtalelser og Knagstads holdning til samme?

  Måske er det mere tabu og fordømmende i dag end at ytre en nazistisk tanke. Dem er de fleste af os enige om at fordømme og ryste på hovedet af - som regel blot at tie dem ihjem. Men dette projekt? Det har virkelig sat sindene i kog. Jeg aner somænd ikke selv, hvad jeg skal sige og mene om bogen - men titlen er da bestemt ikke selvmål.

  SvarSlet
 5. Marlene nu i Norge4. marts 2011 kl. 21.28

  Hørt Britt:)
  Man kan sige meget om den mand OG titel, men her i Norge på mit biblo, tror jeg det er den meste lånte bog i 2010. At skrive indtil videre 6 bind om sit forholdsvis korte liv, må være lidt af en kamp:)

  SvarSlet
 6. Altså jeg læser den pt. og indtil videre er den altså både god og velskrevet. Og så er forfatteren da vist noget af en kvindebedårer i følge alle de kvindelige journalister, der har anmeldt bogen og/eller lavet interview med manden ...

  SvarSlet
 7. SÅ vigtigt, ikke at være den eneste, der har haft det sådan!

  SvarSlet
 8. Det bliver nu spændende at se, hvad den kommer til at hedde, når den oversættes til tysk...

  SvarSlet