onsdag den 26. januar 2011

Men i det mindste er jeg ikke klodset.

Jeg er den eneste, jeg kender, der kan formå at hamre fjæset ned i en stoleryg, så læben flækker og hagen hæver til dobbeltstørrelse, når jeg hænger vasketøj op.

13 kommentarer:

 1. Oh god! Jeg har engang smækket en bildør hårdt, så den ramte mit øre og kind med hudafskrab og blod.

  SvarSlet
 2. Åh nej. Jeg har en gang brækket en tå på højre fod ved at hamre den ind i den krykke jeg gik med, fordi jeg havde brækket en tå på venstre fod... Håber din underansigt snart er tip top igen :)

  SvarSlet
 3. Fortvivl endelig ikke på dén konto!.... Undertegnede har engang revnet en fingerknogle på langs... ved at poste et brev i postkassen, og glemme min finger i lemmen!... Point for underholdningsværdien fra skadestuepersonalet.

  SvarSlet
 4. Grin... i er skønne, og i er slet ikke klodsede!

  SvarSlet
 5. Ja, jeg smækkede bildøren - eller rettere sagt sparkede den i,mens jeg stadig stod med klør fem på rammen til døren. Og naturligvis havde jeg slået låsefidusen til, så jeg måtte stå og fumle efter bilnøglen, så jeg kunne befri mine MEGET fladmaste fingre...Og SPÆNE ind i butikscenteret som jeg parkerede med for at få dem under koldt vand.
  Og naturligvis på min fødselsdag, så jeg måtte lave med med hævet højrehånd og venstrehånden i dobbeltaktion...

  SvarSlet
 6. Et god bedring er vel på sin plads?

  God bedring!

  SvarSlet
 7. kæft mand den ene værre end den anden ... undskyld til alle jer i kommentar-feltet men I fik smilet frem .. og god bedring Linda!

  SvarSlet
 8. Hold nu kæft Linda, jeg troede det var for sjov. AV! Men nej du er ikke den eneste. Jeg har tabt tre store ting ned over min tå i dag. Samme tå vel og mærket.

  SvarSlet
 9. Den med krykken er fandendansme SJOV!! :oD

  SvarSlet
 10. Hej!

  Jeg har tagget dig i The Versatile Blogger-award.
  Reglerne er enkle, hvis du vil være med. Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig), fortælle 7 facts om dig selv og ellers tagge/give en award til 15 andre. Du kan se indlægget på min blog:)

  hilsen Leslie
  www.leslies.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Du godeste! Stakkels barn. Altså dig. Håber, det går nogenlunde alliwl.....

  SvarSlet
 12. Du må da ha' hævet tøjsnoren lidt ;) God bedring, din stakkel :)

  SvarSlet
 13. Den med postkassen er sgu for sjov, ha ha.

  SvarSlet