onsdag den 6. oktober 2010

Meeep! Meeep!

Som nævnt går det lidt stærkt her for tiden, så dagens indlæg er egentlig mest på, så I ikke tror, at jeg er død eller gået i fødsel.

Oktober er 6 dage gammel, og indtil videre har jeg:

1) Endelig, endelig, ENDELIG fået forhandlet en lokalaftale på plads. Ikke flere marathondage i Kbh, der starter kl. 5, involverer uforsvarlige mængder af kaffe og 7 timer i selskab med DSB.

2) Nået at lave 3 af i alt 15 kollegiale evalueringer i fitnesscentret.

3) Fået købt nogle af de sidste (og rimelig uinteressante) ting til Det Nye Liv som mor. Er nu den ambivalente ejer af .… aj, ved næsten ikke, om jeg kan overskue at I ved det her ... en brystpumpe. Muh.

4) Forberedt alt det nødvendige materiale til 3 forskellige stepuddannelser og -kurser, jeg har ansvar for, der ligger som perler på en snor de 3 sidste weekender i oktober.


KÆFT, jeg glæder mig til at gå på barsel!

6 kommentarer:

 1. Tænk at man skulle høre dig sige at du glæder dig til at gå på barsel He he...

  SvarSlet
 2. Håber ved Gud du får verdens nemmeste barn så din barsel bliver en afslappende affære :)

  Marianne

  SvarSlet
 3. En du ikke kender7. oktober 2010 kl. 19.59

  Så ville hun vel bare begynde at keeeeeede sig, inden der var gået en måned, og lave en masse aftaler med alle mulige for at få stressen tilbage i livet igen.
  (siger jeg uden at kende hende på NOGEN anden måde end bloggen her... Men det tror jeg altså.)

  SvarSlet
 4. Måske for du slet ikke behov for brystpumpen. Min datter ville slet ikke høre tale om sutteflaske, så det var kun den ægte vare.

  SvarSlet
 5. barsel mand.. synes lige du har annonceret her på bloggen at du var gravid.. enten er det mig, eller er tiden begyndt at gå stærkere på det sidste?!
  Held og lykke med alle aktiviteterne inden barslen :)

  SvarSlet