tirsdag den 5. oktober 2010

Blogsbjergs åbningstale.

Så blev det første skoledag i Danmarks mest utilpassede klasse, og elevrådsformanden Lars har hele dagen fyldt samtlige sendeflader i både radio, tv og dagblade med sine ideer til projektarbejde det kommende år.

Jeg synes nok, at han kommer lidt let om ved nogle af hverdagens store spørgsmål, så i forlængelse af gårdagens indlæg, har jeg som en udvidet service hermed udarbejdet et appendiks, som du bare kan printe og bruge, Lars.

You’re welcome.

* I går læste jeg, at de alternative nobelpriser er blevet uddelt, bl.a. er der givet en pris til kinesiske og britiske forskere, der har fundet ud af, at flagermus dyrker oralsex under parring. Her må jeg sige, at jeg mener, at tiden er kommet til at få gang i den forskning, der en gang for alle beviser, hvad lægmand har vidst i årevis: At mad (og kage i særdeleshed) ikke feder, hvis man skærer det i stykker, fordi det smadrer fedtmolekylerne. Da Danmark er i bekneb for olie, guld og andet guf i undergrunden, må vi sætte vores lid til forskningen, og vi kunne godt bruge en hvid kittel eller to til at bakke os op på den her.

* I forhold til det offentlige rum vs. privatsfæren ser jeg gerne, at vi indfører forbud imod at mænd, der sætter sig overfor hormonelt forstyrrede gravide kvinder i tog, må bruge samme aftershave som eks-kærester man savner.

* Der skal slås hårdt ned på ventetøjsfabrikanter, der skriver ”benlængde 34” på noget, der ret beset er capri-bukser.

* Der skal udvises nul-tolerance overfor folk, der staver sgu med ’k’

* Til gengæld skal ’fandme’ være en del af den sproglige integrationspakke. ’Fandeme’ ser dumt ud.

* Fremover skal man, som public service oplysning, modtage en mail med besked om, HVEM det er, der har slettet en fra FB, når din vennestatus pludselig er krympet med en, så man kan hade og hævne behørigt.

* Licenspenge tilbage, hvis man uforvarende bliver udsat for klamme Sanexreklamer med nøgent menneske-myre-mylder, dårligt synkroniserede Toffifee reklamer (Seriøst: Hvor dyrt kan det lige være at skyde 20 sekunders indholdsløs film med kedelig familie, der ligger på gulvet i et dansk parcelhus og spiller ludo?) og Bilka-reklamer med indlagt hvisk. Det er underordnet at licenspengene primært finansierer de ikke-reklame-baserede kanaler. (Fordi jeg siger det!)

* Klækkelige bøder til forfattere, der skriver bøger i nutid. Stop med det. Lige nu.

* Post Danmark og DSB skal nedlægges. Life is too short.

* Dummebøder til Brøndbyfans, der ‘demonstrerer’. Mod fucking hvad!? Bolden? Det er vel for fanden ikke med vilje, at de snubler i snørrebåndene, drengene. (Og just so we’re clear: Truende og anonyme kommentarer vil a) blive slettet og b) udløse voodoo.)

* Og endelig: Forbud mod breve fra det offentlige, der indeholder spørgsmål som: ”Er du bange for, at dit barn dør under fødslen?” WTFf!? Ja, nu er jeg!

Og SÅ kan I trække i arbejdstøjet, venner.

16 kommentarer:

 1. kan vi udvide det der vodoo til også at gælde de der fb-venne-sletninger ?? : - ) for synes vodoo-konceptet er for godt til KUN at blive brugt på Brøndbyfans

  ser også gerne det der aftershave-forbud udvidet til at gælde ifht. ikke-gravide : - )

  og hvad angår PostDanmark! ohhh yes - deres pakketracersystem SUCKS bigtime!!

  så Lars bare i gang : - )

  SvarSlet
 2. - Forventer også nul-tolerance over for folk, der staver sgu med Q...
  For at være helt korrekt, så er det vel egentlig "s'gu", da det kommer af "så Gud (hjælpe mig)".

  - Fandme minder lidt for meget om fedme. Fandeme er fint.

  - Yuck. Dårligt synkroniserede reklamer! Ud med dem.

  - Håber at der er et forslag til noget erstatning for DSB og Post Danmark - jeg gider ikke køre til København hvis jeg skal returnere en pakke fra H&M eller bare sende til en ven. Makes life even shorter. Men man ville da få set en masse af Danmark - I think.

  MEGET bedre åbningstale end Lars'. Jeg har sådan set ikke hørt eller læst Lars', men jeg kan forestille mig at der er en masse med besparelser.. Shhh.
  Mere voodoo!

  - Sarah.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Så kan det være, han kan holde sig fra S.U.'en.

  SvarSlet
 5. Nuuuiii, hvor er jeg enig med dig i den med bøger skrevet i nutid. Jeg kommer ALDRIG længere end til side 14 i sådan en fætter. Jeg opdager miseren ved side to, bladrer lige hastigt igennem for at se om det er tendensen hele vejen gennem bogen. Konstaterer at "ja, det er en fucking-nutids-bog" og prøver de næste fire sider på at give den en chance, men ender med at smide den af helvede til ved side 12-13 stykker. Det.Duer.Ikke!

  SvarSlet
 6. Her kunne jeg godt have brugt en "synes-godt om"-knap under hvert afsnit.

  .... og det med brevet fra kommunen. Det er ikke seriøst, vel?
  /Heidi

  SvarSlet
 7. Kan vi ikke bare gøre dig til verdenshersker i stedet for?

  Så ville LilleLars kunne drikke fadbamser i ro og mag Sgu!

  SvarSlet
 8. Mette: Gerne for mig:)

  Sarah: Kan man få for meget voodoo? Jeg tror det ikke!

  Camilla: Det er nok desværre ikke sandsynligt. Han virker meget målrettet lige på den der:(

  Miw: Nej, vel!? Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der sorterer efter det kriterie. (Min næste pinlige indrømmelse er, at jeg også godt kan falde for pæne forsider...)

  Heidi: I shit you not. Jeg er blevet tilbudt at komme med i et projekt under Skejby om smertelinding og selvhypnose. I den forbindelse skal man svare på en hel del spørgsmål, og det der var et af dem. Synes nok, at de lægger NOGET hårdt ud!

  UR: Jo, siger du ikke også det?? Også på tide at få lammere indført i det danske retsvæsen.

  SvarSlet
 9. Hold da op Linda du har da godt nok fået mange ting. Også gerne nultolerance over for folk som sKRiVer P0psProg PlEazZe
  og når offentlig transport er forsinket bør det udløse gratis varm kakao ad libitum.

  Mange tak for et super indlæg :)

  SvarSlet
 10. Totalt enig! Men har enkelte tilføjelser:

  folk der ikke fatter at den danske genitiv IKKE benytter apostrof skal udstilles til offentlig ydmygelse sammen med slagtere og andre erhvervsdrivende der skriver skilte som: hjemmelavet frikadeller og andre ting i den stil!! AAAARRGH!

  Tak for en fantastisk blog som er blevet en daglig overspringshandling i mit liv som studerende og (forhåbentlig) snart kandidat ...

  Glæd dig til Anton .. har selv en vidunderlig lille trold på 2 år!

  Lene

  SvarSlet
 11. HUMOR!!!
  Mange tak for et godt grin :)

  SvarSlet
 12. Øøøøøj - dejlig blog - dejligt indlæg....her vil jeg hænge på!
  Tak fra Lavendel

  SvarSlet
 13. If you could e-mail me with a few suggestions on just how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

  SvarSlet
 14. My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

  SvarSlet
 15. Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.

  SvarSlet