torsdag den 28. oktober 2010

Åh ad!

Nå, men vi holder os jo et rimelig stramt program her på matriklen. Sove. Læse et kapitel i en bog. Gå (meget langsomt) (og lægen HAR sagt, at jeg godt må!) i Netto efter en liter mælk. Hjem og hvile mig. Fordi man, som alle ved, bliver meget træt og udmattet af at sidde stille. (NÅRNEJ!!!) Men som det dydsmønster jeg er, lægger jeg mig pligtskyldigt på min seng og kigger op i loftet i 25 minutter 2 gange om dagen. Det kommer ikke på tale at sove, for så kommer jeg til at ligge vågen hele natten, hvor minutterne er 3,14 gange så lange, som de er om dagen, så Anton og jeg er med de pink Skull Candy som bindeled ved at arbejde os målrettet igennem hele mit ITunes bibliotek.

Men i dag bød på lidt afveksling i form af ”en snak om fødslen” på jordemodercentret med min mødregruppe. Dagens arrangement var tilrettelagt, så fædrene kunne være med, og planen var at gennemgå forløbet, fra fødslen starter, til man er hjemme igen.

Og hvis jeg får den jordemoder, vi blev udstyret med, så føder jeg på 20 minutter af ren og skær irritation. Jeg tror aldrig, at jeg har mødt nogen, der….. talte…… så……langsomt. Og som legede skolelærer med spørgsmål som ”hvad farve er fostervand?” ”hvorfor bløder man ved sex?” og 30 andre emner, der involverede ord som 'bind', 'slimpropper' og 'afføring'.

Imens sad vi så 9 mennesker og forsøgte at se ud som om vi ikke indtil nu har tilhørt en gruppe, for hvem ovenstående begreber har været omfattet af privatlivets fred.

Var også flere gange nødt til at tune ud på hvor-lyder-det-interessant-om-end-helt-irrelevant-for-mig-måden, for jeg har MEGET svært ved at få hjernen omkring det faktum, at min krop skal gøre dét der om ca. 6 uger.

Men det var fandme a true Kodak moment, da hun - hypnotisk og helt alvorligt – fortalte fædrene, hvordan de kunne hjælpe til, hvis moderkagen ikke løsnede sig af sig selv: De skal bare sutte hårdt på moderens bryst.

FÅK, hvor så de sjove ud i hovederne, mand!!

Nåede at fryde mig intenst i 30 sekunder over, at jeg gør det her selv.

Indtil jeg kom i tanke om, at jeg har min mor med.

23 kommentarer:

 1. Åååhh! Ahahaaha. Et amerikansk latterbrøl for Linda.

  SvarSlet
 2. HahhahahahhahhAHAHHAHAHHAHAH, lige lidt mere latterbrøl!

  SvarSlet
 3. Ha ha ha ha ha - er totalt flad af grin... Ku ellers være et utrolig fint øjeblik ;o)

  SvarSlet
 4. Gad godt se dit ansigtsudtryk da den tanke røg ind på tavlen. Priceless! (Kan man egentlig gøre det selv?)

  SvarSlet
 5. *gnæk* Fandma sjovt! :-D

  /Lene K

  SvarSlet
 6. Helt enig med flere andre; PRICELESS!!!!

  Om man kan gøre det selv? Det afhænger vel af føderskens anatomi....

  Måske var det en idé at pakke brystpumpen??

  SvarSlet
 7. Åhhh, av av av min mave!!! Tak for dagens bedste grin!

  PS - du skulle lige se Ali's ansigtsudtryk da jeg læste det højt for ham. Muligvis var lige netop dén metode ikke så udbredt i starten af halvfemserne da han reproducerede... :-D

  SvarSlet
 8. Dagens fniser - tak for den :D

  SvarSlet
 9. Hold nu k... Hvor sjovt :) Griner og griner...
  TOP underholding at læse din blog! :)

  Margit :)

  SvarSlet
 10. Du har endnu engang levereret dagens grin ;) Fantastisk blog!

  SvarSlet
 11. TOTALT griner : - ) kan tilslutte mig koret (specielt den omkring hvordan dit ansigtsudtryk mon var, da du kom i tanke om din mor!!)

  SvarSlet
 12. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ... så tårerne triller!

  SvarSlet
 13. Muahahhaha!

  Det har jeg ALDRIG hørt nogen jordemoder siger! Tak skæbne, manner.

  SvarSlet
 14. Og dér døde jeg lige af grin!

  SvarSlet
 15. HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. På den højtråbende måde. Dét er fandme lattereligt.

  - Signe

  SvarSlet
 16. Kan ikke sige så meget andet end det de andre har sagt! Dagens grin!!!

  SvarSlet
 17. Hun MÅ fandme ha sagt det for sjov - bare for at se fyrenes ansigtsudtryk!!
  Jeg har ALDRIG hørt noget så klamt, og jeg nægter simpelthen at tro, at der er nogen der har gjort det!

  SvarSlet
 18. Kan faktisk anbefale at have 2 personer med (kun til den allersidste del af fødslen.) Min jordemoder krævede nemlig af mig, at jeg både trak vejret i iltmasken, ikke døde af smerte, pressede OG holdt mine egne ben oppe. (Ja, de skal holdes til sidst.) Og manden kunne ikke gøre det, for han holdt iltmasken, såeh... så er du advaret.

  Og en anden ting, jeg gerne ville have vidst: HUSK brystvortecreme til hospitalet. Måske en badering at sidde på. Og løst tøj, for guds skyld. Det bliver du glad for. Vaya con dios. Og så ikke et ord om, hvordan det er at føde.

  Kat

  SvarSlet
 19. Omg hvor urtet! Havde seriøst slået min mand ihjel hvis han var begyndt at sutte hårdt på mit bryst i forbindelse med fødsel. Seriously, kvalt ham efter jeg havde givet ham et blåt øje.

  SvarSlet
 20. Hahaha er dine patter lange nok kan det vel lade sig gøre :D

  Hahaha

  SvarSlet
 21. i min mødregruppe (som sæføli eksisterede på initi(a)tiv af Kvindehuset i København, da Mødregrupper ikke var opfundet endnu) slap moderkagen først sit tag i det færøiske medlem, da Barnets Far _og_ veninden suttede. den viden ville jeg også meget gerne have været foruden. men ok. det er en af de gode til den interne grønspættebog. på linie med at huske at vokse tændstiksvovlet i tilfælde af, at vi falder i vandet. liv-og-død,-du-ved.

  SvarSlet
 22. Det er fanme humor!!

  Jeg kan huske en veninde som havde ude for noget lignende. En jordemor som talte om fødslen med hende OG SERIØST talte om muligheden for en lotus fødsel med hende og hendes mand. Det er en fødsel hvor man ikke klipper navlestrengen til baby, men beholder kontakten med moderkagen indtil den selv falder fra. Det betyder altså at man skal bærer rundt på moderkagen i et par dage (hvor og hvordan fatter ingen af os). Veninde fortalte at hun blev så paf at hun ikke kunne svare, men hun havde vist sagt "adrr..."

  SvarSlet
 23. Hvad sker der, hvis man kommer til at puste i stedet?

  SvarSlet