fredag den 24. september 2010

Er det virkeligt lægeligt forsvarligt at bede mig marinere mit barn i sukkerlage?

Nå. Men fastede fra kl. 22 i går, og fulgte – helt efter planen – Murphys Lov om fastning: At man, når man ikke spise, med 1000 % garanti vågner 3 gange i løbet af natten med lyst til at flå og æde en løve. Hver gang.

Kl. 7 stod jeg op, kastede 24 længselsfulde blikke efter min kaffe, cyklede til lægen, fik taget blodprøve (blodsukker 5,1), drak 3 dl. flydende sukker, stirrede apatisk ud i luften i 2 timer, fik taget endnu en blodprøve (blodsukker nu 4,1), dansede 'TOLD you so!'-dansen og skred.

Jeg SAGDE jo, at jeg ikke har sukkersyge!

6 kommentarer:

  1. Det er dejligt at høre! Og hvor er du sød, når du er træt af ting. :D

    SvarSlet
  2. Tillykke med at du ikke har sukkersyge - og på den lyse side så fik du mulighed for at danse "TOLD you so"-dansen. Det skal man ikke kimse af!

    SvarSlet
  3. sæ´fø´li´have du ikke det!! dejligt: - )

    SvarSlet