søndag den 22. august 2010

Det KAN selvfølgelig være, at fødslen påvirker forståelsen en smule...

Nu bliver det lige lidt lyserødt, ikke? Eller… lyseblåt, vel egentligt. Men når mit vækkeur ringer og jeg vågner, vågner Anton også, og når jeg lægger hænderne på maven, kan han mærke det, og sparker til dem. Ikke bare små, forsigtige jeg-mosler-lige-lidt-rundt-herinde-spark, men fuldfede, begejstrede mor-jeg-er-OGSÅ-vågen-HURRA!!-spark.

Det er noget af det mest fantastiske, jeg nogensinde har oplevet, og jeg er begyndt at sætte uret et kvarter tidligere, så vi kan ligge og vågne sammen.

Kan pludselig godt forstå dem, der vælger at få 8 børn, for det bliver ikke meget større end det her.

19 kommentarer:

 1. Da lige før man har lyst til at blive gravid....LIGE før.

  SvarSlet
 2. Fuck det... Jeg ska ud og finde en donor!! :)

  SvarSlet
 3. - Men når man så brækker sig i lårfede stråler i en 5-6 måneder, så er det, at man ikke rigtig gider have 8 alligevel... Sorry, du har ret, der skal være plads til lyserøde/lyseblå skyer, og det ER den helt store lykke! Nyd det :)

  Anne F.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Damn, det er svært ikke at blive bare lidt blød af at læse det der. Kagedåserne er fulde af imponade over dit valg!

  Ja, undskyld den slettede kommentar - blev pludselig voldsomt retstavnings udfordret.

  SvarSlet
 6. Suuuk ;-) og arrrhhhh ;-);-);-)
  jep smiley'er!!!

  SvarSlet
 7. Mette sku der stå - ikke anonym sorry!!

  SvarSlet
 8. Åhh, hvis man lige må give sit lille lyserøde besyv med; Det er fantastisk, når den lille ligger derinde bag maveskindet og sparker - det er det jeg savne aller-allermest ved at være gravid.

  For mit vedkommende påvirkede selve fødslen ikke min lyst til at få flere (mange) børn. Det gør til gengæld, i hvert fald i små øjeblikke, følelsen af, at man næsten kan sprænges af al den kærlighed til et lille-bitte væsen. Tænk at der kan være plads til SÅ store følelser gange otte (eller bare tre) i én krop.

  Mvh. Thea.

  SvarSlet
 9. Åhh...jeg fødte d. 7. august - og du får mig til at savne lige netop det dér ved at være gravid. Og det at få et "venne spark" iløbet af dagen...men omvendt vil jeg også sige at kærligheden vokser videre når baby er kommet ud (jah - det lyder måske underligt og som uendelig kærlighed...men ja!)

  SvarSlet
 10. Som en der aldrig har været gravid, og ingen intentioner har om det i den nærmeste fremtid, bliver jeg nødt til at spørge: er det ikke en lille smule... ulækkert (pardon my french) at der ligger et andet menneske inden i dig? Er en kende graviditets/fødsels-forskrækket, og når mine gravide veninder hviner begejstret fordi vidunderet sparker, bliver jeg helt dårlig, for synes mere det ligner en alien, der er på vej ud gennem navlen. Er jeg den eneste der har det sådan?
  /Helle
  undskyld hvis jeg fik ødelagt den gode stemning.

  SvarSlet
 11. Jamen Helle, selv hvis det var en alien, så var det jo DIN alien, som du elskede overalt på jorden!

  SvarSlet
 12. Åh det lyder hyggeligt at vågne op sammen.

  Nu er min lyst til at blive gravid endnu større.

  SvarSlet
 13. Marie: Bare vent... Det er sådan, det starter...

  T: Jaaa! Legekammerater til Anton:)

  Anne: Men det har jeg jo heldigvis ikke gjort:D Jeg har haft verdens nemmeste graviditet (indtil videre, 7-9-13), så jeg er bare FULD af pep og overskud:)

  Klidmoster: Tak for det, oh kagekoner:)

  Mette: Hvis ikke smileyer nu, så hvornår?

  Thea: Godt at høre at det der fødsel ikke er helt så slemt, som de siger...

  Lotte: Det ER dælme hyggeligt:)

  Helle: Helt fair at spørge. Jeg troede også, at jeg ville have det sådan lidt 'uuuuuuuh!!' over den møven rundt derinde, men jeg må bare konstatere, at jeg er vendt 180 grader. Jeg tror, at det er fordi, det sker så gradvist. Man vænner sig både til tanken og fornemmelsen, og så er der ellers bare dømt kærlighed for alle penge.

  Anette: Det er FANTASTISK!:)

  SvarSlet
 14. Det er bare så dejligt! Så går man der og hyggede med knægten hele dagen. 'Nå hej, er du lige der nu? Er du lige vågnet. Nådada. Rigtig fuld af energi nu, hva?' hahaha.....det er skjønt!

  SvarSlet
 15. Årh, men det er sgu da bare så skidehamrende fantastisk! <3

  SvarSlet
 16. åh så blev man lige lidt rørt der! Det er en fin fin beskrivelse!

  SvarSlet
 17. nå, det beroliger mig lidt. Men det er da mærkeligt hva?

  SvarSlet
 18. I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. vintage wedding dresses. Touch Screen Cell Phones Louboutin Shoes pumps christian louboutin. Bridal Gowns

  SvarSlet