tirsdag den 6. juli 2010

Let the music play.

Jeg gik egentligt ud for at købe en cykelhjelm, for det har vi jo snakket om, at jeg skal have, men uden at jeg helt kan redegøre for de enkelte pitstops i købsbeslutningsprocessen, endte jeg med de her i stedet:Og inden vi kårer mig som dårlig mor in spe, vil jeg skynde mig at sige, at de er til mini. (Moderen må dog godt låne dem, når mini ikke bruger dem, og derfor fik hun lov til at vælge farven.) Min baby kan nemlig høre nu. Ikke sådan at den kan genkende enkelte sange, men høre kan den, så da jeg , ved et forfærdeligt uheld *host* snublede over et par hørebøffer, der kunnen vendes og sættes på maven, tænkte jeg straks, at det var et tegn.

Mine forældre har billeder af mig, der som 4-årig sidder med høretelefoner større end mit eget, fe-hårede børnehoved på gulvet i stuen og hører CV Jørgensen. (I think. Kunne dog også være Stones, Pink Floyd eller Gasolin), og bare se, hvor jeg er i dag. (Ved ikke engang selv, hvor jeg vil hen med det her.)

ANYWAY: Det er aldrig for tidligt at starte den musikkulturelle opdragelse.

Det næste jeg køber, bliver en cykelhjelm. Ama’r halshug.

10 kommentarer:

 1. Hvis nu Mini viser sig at være en dreng, så får gan traumer over de hørebøffer !! Og altså Linda : IKKE.FLERE.UDENOM.UNDSKYLDNINGER!!! Mini har brug for en mor med et helt fint hoved!! Og du har indtil flere cykelhandlere at passere på vej til fitness i morgen, sååå.. Og Mini får ikke traumer over pink cykelhjelm
  -Mette

  SvarSlet
 2. Nemlig! Godt køb - og så på med Happy Baby :)

  SvarSlet
 3. musikalsk indoktrinering RULES!

  ...og har faktisk fra pålidelig kilde (min søn på nu 15), at det er en meget vigtig ting i opdragelsen.
  I pity the fools who give no importance to music....

  og få så købt den hjelm!
  -Betyt

  SvarSlet
 4. med den rigtige musiksmag (!) behøver man slet ikke - de meget fine - hørebøffer... jeg lyttede meget til Metallica og Guns ´n´Roses, da jeg var gravid for maaannngge år siden (præ-graviditets-venlige-høre-bøffer) og min datter ÆLLLSSKKER det fortsat! : - ) Så vælg nu det rigtige musik Linda : - )
  - Mette

  SvarSlet
 5. Hvad spiller du for mini? :)

  SvarSlet
 6. AAAAAAAAAAAAAARGHH de er FEDE, mand!!!
  Sådan nogle vil jeg osse ha - baby eller ej :o)
  Fuck hjelmen! :oD

  SvarSlet
 7. Så slår du i det mindste ikke ørerne, hvis du falder af cyklen....

  SvarSlet
 8. Research viser at spiller man klassisk musik for et ufødt barn bliver det mere roligt i opvæksten end børn der ikke hører klassisk.

  Minder mig om Napalm Death på Roskilde hvor sangerens gravide kæreste stod ved siden af baggearet og lyttede med på musikken, højgravid, tynd som en supermodel ellers.

  Gad vide hvordan den unge bliver...

  og jeg rabler videre :)

  SvarSlet
 9. Hvor er de nice! - Jeg er lidt misundellig (:

  - Kit

  SvarSlet
 10. Nu vi snakker indoktrinering og mini's fremtidige musikvaner: det må formodes, at ved lettere utryghed og/eller udpræget muggenhed, kan du blot sætte lidt Les Mills tracklist anno start-2010 og frem og straks freden og trygheden sig indfinder igen.

  SvarSlet