onsdag den 5. maj 2010

Måske jeg snart skulle begynde at drikke kaffe igen?

5 scener fra de seneste 14 dage af Lindas liv:

1) Fredag aften i biografen. Linda bøjet i aggressiv vinkel ind over sagesløs teenager:

”Er du SØD at skrue ned for charmen med de bolcher der!?”

(Til mit forsvar vil jeg gerne fremføre, at ungen i en time havde k-n-u-s-k-e-t sig igennem hvad der må være verdens største pose tyrkiske peber-bolcher, og nu var nået til det stadie, hvor hun fikserede de små sataner mellem tænderne og suuuuuugede indholdet ud af dem. Med åben mund. I rest my case.)

2) Fredag aften i biografen. Linda meget spidst til artist formerly known as friend.

”Kan du ikke begynde at spise nogen vitaminer, så du ikke hele tiden er forkølet? Det larmer helt vildt, når du trækker vejret!”

3) Søndag morgen på Café Rømer ved åen i Århus. Linda til 8 forskellige mennesker, der troede, at de skulle sætte sig ved nabobordet:

”I skal ikke tage at spise her. Det tager det meste af et liv at få sin mad.”

(Den her står jeg ved. Der er fandme da ikke noget så træls, som når en cafe tager imod din bestilling, så du er taget til fange, for derefter at pisse dig helt, helt afslappet op og ned af ryggen. Min veninde ventede 30 minutter på en kop kaffe og jeg ventede en time på min morgenmad – som vel at mærke var en af de 3 ting, tjeneren havde oplyst, at de KUNNE lave, selvom de havde udsolgt af nærmest ALT)

(Og de gik igen. Alle 8. Uden at bestille noget. FRYD!)

4) Onsdag morgen til spinning. Linda, der nærmes bliver katapulteret af cyklen af raseri, og tramper tværs gennem salen for at indtage posituren Vred Amazone foran 3 ”OMG!!”-sludrende piger:

”Vi andre ER gået i gang, og det der er SINDSSYGT forstyrrende!!”

5) Linda til forskræmt kollega, der efter i månedsvis at være blevet hånet for sine usunde madvaner, endelig har formået at tage sund, hjemmelavet madpakke med, og som på forhånd beklemt undskylder, at den lugter:

"Hvorfor fanden har du også taget tun med, din spasser??"

Jeg vil beskrive mig selv som et rummeligt og tolerant menneske.

14 kommentarer:

 1. Ha ha ha - nogle gange mega-elsker jeg dig altså :o)

  SvarSlet
 2. jojo men tilgengæld er du begyndt at gå i biografen igen;)
  Sus

  SvarSlet
 3. Et knuskende tolerant menneske oven i købet!! Elsker det ord og kender bare kun dig der bruger det :)

  SvarSlet
 4. 1 + 4: Du er totalt sej, og jeg ville ønske, jeg var dig. Onde øjne virker desværre ikke nær så godt.

  SvarSlet
 5. Jeg har købt vitaminer!!

  /x-friend ;)

  SvarSlet
 6. Ret glad for at jeg ikke bor i Aarhus....
  ;o)

  SvarSlet
 7. Hæ! You funny lady!

  Jeg ville helt sikkert overgive mig til den kaffe der :-)

  SvarSlet
 8. Rømer havde totalt den der coming. Snobber! eller noget..
  Knuskende er et fedt ord.

  SvarSlet
 9. Hehe, tak for et godt grin, kan levende se situationerne for mig :)

  SvarSlet
 10. Kaffen skal ind igen inden du dræber nogen :o)

  SvarSlet
 11. They all had it coming - undtagen måske nummer 5, den stakkel ;-)
  Snup nu den kop kaffe...det er da en menneskeret.

  SvarSlet
 12. Hvis du var min spinninginstruktør havde jeg hentet kaffe og hældt det i din drikkedunk. Skil dig af med den attitude, inden det får konsekvenser :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er du skarp! Tak for et dejligt grin :-)
  Kh Flora

  SvarSlet
 14. Hu-aaaa ville Chris McD nok have sagt - jeg kan næsten ikke få vejret af bare grin - lige nu sidder min mand og er lidt irriteret over mine forsøg på at stoppe - undskyld men du er bare for dejlig. Nå men jeg har hørt at det er så sundt at grine - tak!!!!

  Ps jeg drikker heller ikke så meget kaffe - bare spørg mine kollegaer

  SvarSlet