tirsdag den 30. marts 2010

30.03.10

Jeg er på ferie, og bloggen er alene hjemme. Fra d. 17. marts til d. 2. april er det derfor læsernes egne hemmeligheder, du kan læse her på Blogsbjerg. Illustrationerne er lavet af Malene. Enjoy.

1. Jeg tørrer fedtede fingre af i mine sokker, når ingen kigger.

2. Min hemmelighed er, at jeg i perioder med vilje kaster op efter jeg har spist for meget slik. Jeg føler mig så ulækker ved tanken op at have så meget slik i min krop, og vil ikke have at det sætter sig, så jeg går ud på badeværelset, stikker to fingre i halsen, og bliver ved indtil jeg næsten ikke kan få vejret.

3. Jeg holder hemmeligt for mine forældre at min depression nok er vendt tilbage.

3 kommentarer:

 1. Nr 1. Det lærte min mormor mig at gøre da jeg var barn. 'Det er bedre end at tørre dem af i dugen'.

  SvarSlet
 2. Det er et fantastisk koncept det her, Linda - så fint, hudløst, overraskende, morsomt, lærerigt, ærligt, tankevækkende og underholdende. Glæder mig hver dag til at gå ind og læse to nye hemmeligheder...
  /Maria M

  SvarSlet
 3. Nr. 3. Jeg håber virkelig du har nogen, du ikke behøver holde det hemlig for! Depression er hæsligt - og alene er det endnu værre!!

  SvarSlet