tirsdag den 9. februar 2010

Jeg har i øvrigt også målt dæktryk og vasket bil. Mekaniker-Linda, det er mig.

Jeg har fået taget min GPS-mødom idag. En smart lille indretning, må jeg sige, og farligt nem at bruge. I hvert fald så længe man kender vejen. Var meget positivt overrasket over, at det nærmest bare var plug and play, og nåede helt til Silkeborg, inden det gik galt.

Jeg tror, at jeg er handikappet i mit øjemål-center, for jeg er tilsyneladende ganske ude af stand til at vurdere afstande; særligt når jeg får dem angivet i mil. Og, GPS-so, det hjælper ikke, at du gentager beskeden endnu mere insisterende.

”Drej. Til. Højre. Om. 0,2. Mil.”
”DREJ. TIL. HØJRE. OM. 0,1. MIL!"

Ja!! Jeg hørte dig godt første gang! Men i stedet for at bruge den tone, kunne du måske lære at svare, når jeg spørger dig om noget, så jeg ikke bare sidder og råber: ”Er det her? HER ELLER HVAD??” ud i luften.

Men jeg kan godt høre, at mor ikke er vred, men meget, meget skuffet, når hun genberegner ruten.

8 kommentarer:

 1. Prøv her, hvis mærket passer:
  http://www.tomtom.com/services/service.php?id=4

  Vælg John Cleese. Han bliver fornærmet og skuffet (og nogen gange rasende) på sin helt egen måde, hvis du ikke gør, som han siger.

  SvarSlet
 2. Du er blevet kulret af alle de timer inde på den statiske jernhest. I'm just saying...

  SvarSlet
 3. GPS-Åse er ikke bare skuffet. Hun bli´r også enormt febrilsk på den uflatterende og insisterende måde:

  "Foretag U-vending! Foretag U-vending!!! ....Beregner ny rute!" Så.

  SvarSlet
 4. Ih, hvor er jeg glad for, jeg ikke er den eneste, der taler med (læs: holder monologer, evt. RÅBER monologer) min GPS.

  SvarSlet
 5. Hahaha, sjovt :-)

  Det værste ved GPS-systemer er, at de afbryder ustandseligt. Det er ikke til at føre en samtale med andre i bilen, når hun hele tiden kommanderer med én. Problemet er, at vi er en flok ordentlige mennesker tilbage i en ellers rå verden, som holder op med at tale, hvis andre begynder, inden vi har talt ud. Og den sociale refleks er ikke sådan lige at sætte ud af drift - hvorfor jeg gerne holder kæft per automatik for at lade en GPS sige det, hun gerne vil byde ind med. Bare for at føle mig utilstedeligt uintelligent, når hun nu bare vil gøre opmærksom på en rundkørsel om en kilometer.

  Robotterne overtager verden, aaargh!

  SvarSlet
 6. Jeg har Eddie Izzard på min, han er fantastisk sjov.

  TURN RIGHT! RIGHT FOR GODS SAKE!!!!

  SvarSlet
 7. SS: Det er jobbet, der har indkøbt en pms til os, så må faktisk med skam melde, at jeg ikke engang ved, hvad mærke det er...

  Info: Jeg prøver at tage det som en kompliment *ahem*

  Kirsten: Hun er en so. Jo, hun er.

  Prinsesse: Velkommen i klubben:)

  Randi: HJeg er rystet over at opdage, at du har ret. I tolkeverdenen hedder det 'tur-tagning' og jeg bliver nærmest suicidal over at opdage, at jeg har det ift. en maskine.

  Mof: No shit?? Jeg ELSKER Eddie. Virkelig. Hans Death Star imitation og Encore On Computers er nok noget af det sjoveste, der NOGENSINDE er lavet!!

  SvarSlet