fredag den 25. december 2009

En flatliners bekendelser.

Er I derude endnu? Holder I verden kørende? Det håber jeg, for jeg er ikke til megen hjælp; er nærmest gået i julekoma. Når jeg tænker på, hvor højt mit aktivitetsniveau er 350 dage om året, er det virkelig bemærkelsesværdigt, hvor elegant jeg formår at bringe ALT til standsning på under et døgn.

I dag har jeg:

- sovet
- drukket vin
- læst 250 sider i min bog
- drukket vin
- prøvet mine nye Margueritøreringe (f*cking YEIII!!) 24 gange.
- drukket vin

Den eneste fysiske udfoldelse jeg har bedrevet, var en (yderst) symbolsk gåtur - udelukkende for at kunne sige, at jeg har bevæget mig – og så har jeg skovlet 15 meter fortov fri for sne.

Kan godt ske, at jeg lige skal have en hånd i ryggen og løbes i gang, når jeg engang vender hjem.

1 kommentar:

  1. sagde jo det var farligt at lade en "tappe selv vin" stå i samme lokale som du ska sove i;)
    Sus

    SvarSlet