tirsdag den 28. juli 2009

Bite me.

Nå. Men J.K. Rowling er tilsyneladende helt upåvirket af både stalking og trusler, så det lader til, at jeg må affinde mig med, at mit passionerede envejsforhold til Harry Potter slutter med bog nummer 7. Verdammt.

Men så er der da heldigvis andre teenagehelte, man kan kaste sin kærlighed på, og jeg har nu forelsket mig hjælpeløst i vampyrer og varulve i Twilight-serien. (Indeni er jeg åbenbart stadig 16 år.)

Det tog 5 dage at læse de to første, som er oversat til dansk, og da jeg med et frydefuldt hvin (er åbenbart også lidt 16 år i reaktionscentret) i lufthavnen opdagede, at der allerede ER skrevet yderligere 3, som bare ikke har været gennem (ualmindelig dårlig) translatørs hænder, har jeg nu kastet alle mine principper i grams: Jeg har *intro-fra-Skæbnesymfonien* kastet mig over bog nummer 3 PÅ ENGELSK! *Et sus går gennem forsamlingen.*

Ja. I læste rigtigt. Jeg går nu på arbejde, hvor jeg lever af at oversætte, for så at gå hjem og fortsætte.

Må jeg få en vampyr? Hvis jeg nu lover selv at passe den?

10 kommentarer:

 1. Fedt, endelig en over 30 (udenpå) der vil indrømme at HP og Twilight rykker!

  SvarSlet
 2. Når du bliver voksen (og nørd), så læs Brian Lumleys "Necroscope" serie.

  Se, dét er ægte vampyrhistorier.

  SvarSlet
 3. ÅÅÅÅH må jeg ikke osse godt få en vampyr så? Hva hva hva?

  Allerhelst en magen til Edward - er sikker på vi ku få det sjovt!

  SvarSlet
 4. I kan godt glemme de vampyrer - hvem skal vande dem når I tager på ferie?

  SvarSlet
 5. Prøv Anne Rice vampyr krønike, der er ca 10 bøger i serien og er noget af det mest eventyrligt spændende læsning man risikerer faktisk total afhængighed:-) Seriøst!
  Liwlig

  SvarSlet
 6. Det er nu kun 4 bøger, der er udkommet i twilightsaga. En del af "Midnight Sun" blev smidt ulovligt på nettet sidste år, hvorfor Meyer har valgt ikke at færdiggøre bogen...

  SvarSlet
 7. Hej Anna. Nope. Twilight, new moon, eclipse, breaking dawn og the host er kommet:)

  SvarSlet
 8. hej Linda, "The Host" er nu ikke en del af twilightsaga. Det er scifi om Melanie Stryder og the Wanderer. :)

  SvarSlet
 9. Man bliver så frygtelig afhængig.. Og den almindelige verden er lige pludselig ikke så interessant længere! Læste dem alle på en tur til New York og overvejede kraftigt en tur nordvest på til Forks! :)

  SvarSlet
 10. Hurra for at der er andre end mig på 30 (og derover) som har læst bøgerne..min niece på 14 mente lissom' at det var LIDT mærkeligt..

  SvarSlet