mandag den 16. marts 2009

Vi er ikke som de andre.

I mit job er det meget vigtigt at være visuel, da alt, hvad jeg hører, skal omsættes til billeder. Derfor holder vi på min arbejdsplads jævnligt møder, hvor vi med et bestemt tema som overskrift udveksler tegn og løsningsforslag, der kan bruges i forbindelse med tolkninger.

Vi har gjort det masser af gange, men derfor kom jeg alligevel til at trække lidt på smilebåndet idag , da jeg mentalt trådte et skridt tilbage og betragtede 15 voksne mennesker, der med sex på dagsordenen, sad helt alvorligt og diskuterede den konkrete betydning af ’lange tasker’ og ’fuldbyrdet samleje’, hvordan to mænd placerer sig i forhold til hinanden, når de har sex, hvordan gonoré ser ud, og om ’din mor er en luder’ er hån, slang eller skældsord.

Just another day at the office.

5 kommentarer:

 1. Må have set sjovt ud. Trækker på smilebåndet bare ved tanken.

  SvarSlet
 2. Jeg køber basser, hvis jeg må være med næste gang i taler om sex. Ærligt!
  Du ved godt, at du ikke slipper for at gengive de tegn når vi ses. Det vil gøre lykke til familiefesterne at kunne sige 'lange tasker' på tegnsprog, oh du min partypusher :)

  SvarSlet
 3. Det lyder i mistænkelig grad, som om det offentlige har en finger med i spillet med hensyn til finansieringen af sådant et cirkus.

  SvarSlet
 4. Jeg mener det samme som Lene! Jeg kan tage cola med eller noget?

  SvarSlet
 5. Så er det man savner sit tidligere erhverv!

  Gider du ikke transkribere, hvad I nåede frem til?

  SvarSlet