torsdag den 13. november 2008

Jeg tror, at de kom ind gennem altandøren, Hr. Betjent.

Jeg ved ikke, om det er mit temperament, der er lidt i overload, når det kommer til computere, men er der andre end mig, der har lyst til at kaste computeren hårdt ind i væggen akkompagneret af en byge af eder og forbandelser, når det tager 40 år at åbne en side? Nej? Hmm. Må prøve at arbejde lidt med det så.

Måske jeg kunne udnytte, at jeg er mere lyshåret, end jeg har lyst til at indrømme, når det kommer til computere? Facebooksiden er særlig slem, men måske det hjælper, hvis jeg forestiller mig facebook som en slags forfængelig kæmpejulekalender, som gerne vil åbne alle mine vennelåger, før jeg *ta-daah* må se den? Jeg kunne investere i det her for at fuldende billedet?

(Eller jeg kunne give efter for raseriet og HAMRE lortet ind i væggen, mens jeg råbte: "DØ! DØ! DØ! LORTEPISMØGFUCKINGRÅDNESPASSERCOMPUTER" og derefter melde det som hærværk *ho-mininote-st*....)

2 kommentarer:

  1. Hehe:-) Kender det alt for godt. Jeg har utallige gange haft lyst til at smide kabinettet ud af vinduet;-)

    Vh Claus

    SvarSlet