lørdag den 27. september 2008

På flugt med svejseapperat og dårligt tv.

Det har været en ... interessant nat. Først stjal jeg mit combatprogram tilbage og stak af fra min mor, som havde konfiskeret det. Klip til mig, der opholdte mig i kæmpe rigmandsvilla, hvor jeg blev jagtet af utrolig vred, autonom pige. Herefter flyttede jeg i kollektiv, komplet med urtethe og bollerum. Og endelig befandt jeg mig på en havn, hvor jeg skiftevis flygtede fra rabiesbefængte dyr og arbejdede på et skibsværft. Min opgave her bestod i at svømme rundt i havnen, iført blå Adidas badedragt, og ved håndkraft vende store coastere (alle blå. Nogen ved Maersk marketing er så absolut deres løn værd!) og svejse stålwirere på boven. En slags aqua-marin udgave af Flashdance.

Hvad er der i de piller?!?

(Ps: Kom til at se ti minutter [et kvarter, Red.] af Glamour igår. Hvis jeg ender med at blive afhængig af den usle møgserie, er harakiri eneste tilbageværende mulighed for frelse.)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes du skal blive ved med at tage de piller, for det er virkelig god underholdning, det der!

    (Sidder stadig og småfniser)

    SvarSlet
  2. Guter Beitrag, nur Absatz zwei muss ich widersprechen!

    SvarSlet