onsdag den 3. september 2008

Effektivt urtegøgl.

Som tidligere nævnt døjede jeg hele sidste efterår med et helbred, der ville have resulteret i en aflivning, hvis jeg havde været en hest. For 14 dage siden kørte 3 x 34 igen op foran min dør, og svedende flyttemænd i beskidte undertrøjer begyndte at bære store kasser med underskud og baciller ind. Bjæf, feber og øm hals. Men mandag aften spiste jeg 6 af de her:


og - dadadaaaaa *fanfare-smiley* - tirsdag vågnede jeg, frisk, klarøjet og elastisk i lungen. De virker. Ama'r halshug.

7 kommentarer:

 1. Større billede - eller navn som man kan læse tak!!! Er begyndt at snøfte her - og alle omkring mig ligger syge... Gider jeg da ikke! Så spiser gerne lidt urte piller hvis det kan hjælpe :-)

  SvarSlet
 2. De hedder Urte Pensil, og kan fåes både i kapsler og tabletter. Der er mest krudt i kapslerne.

  SvarSlet
 3. Hvorfor er der så nogen der gider æde tabletterne?

  SvarSlet
 4. Helsekost - here I come!!!!

  SvarSlet
 5. Og købes de på apotek eller i Helsam-tingen?

  SvarSlet
 6. Jeg købte dem i sådan en øko-biks, men mit bud er, at man også kan få dem i matas.

  SvarSlet